|

Καρνάγιο ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Γράφουν οι Κώστας Μιναρετζής και Μένιος Φουρθιώτης.

Ντόπια θαλασσινά και ψάρια, φρέσκια πρώτη ύλη, κορυφαία ποιότητα: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν το ΚΑΡΝΑΓΙΟ μέχρι σήμερα.
Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης , υπερβαίνοντας τα γαστρονομικά όρια της Θεσσαλονίκης εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

Αξίζει να το επισκεφτείς εάν δεν το έχεις ήδη επισκεφθεί ήδη !!!

Στους Αμπελόκηπους στην οδό ακριτών 15 θα βρείτε στην ψαροταβέρνα Καρνάγιο όπου αποτελεί την καλύτερη πρόταση για τους λάτρεις του φρέσκου ψαριού, υπέροχα πιάτα, ποικιλία τεράστια από ψαρικά και φυσικά όλα πελαγίσια.
Στην επίσκεψή μας εκεί βρήκαμε τους Νίκο Ανδρουλάκη – Πρόεδρο Του ΠΑΣΟΚ., Σίμο Δανιηλίδη – Δήμαρχο Δήμου Συκεών – Νεάπολης, και η γνωστή και καταξιωμένη τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου.

Με φαντασία που καλπάζει και σεβασμό στα premium θαλασσινά της Βόρειας Ελλάδαςστη Θεσσαλονίκη μέσα από τα πιάτα υπέροχα πιάτα του.

Πολύ νόστιμο φαγητό! Άψογη και ευγενική εξυπηρέτηση! Γρήγορο service! Ωραίος χώρος! Τιμές καλές! Μαγαζί που αξίζει να επισκεφτείς!

Με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τις μοναδικές τεχνικές και τις άψογες γεύσεις.

Αγαπημένο εστιατόριο για θαλασσινά στη Θεσσαλονίκη ενσωματώνει στο μενού της παραδοσιακές γεύσεις, φρέσκες πρώτες ύλες και υλικά βιώσιμης προέλευσης.
Στο ΚΑΡΝΑΓΙΟ συνεργάζονται με τους καλύτερους προμηθευτές θαλασσινών της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες δεκάδες ποικιλίες ανάλογα με την εποχή, πάντα συνοδεία των πιο εκλεκτών κρασιών.

Καρνάγιο ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Διεύθυνση: Ακριτών 15, Αμπελόκηποι 561 23
Τηλέφωνο: 231 080 9120
karnagioskg@gmail.com

Similar Posts