Οι προδότες φιλούσαν υπέροχα;

Δεν χρειάζονται συστάσεις …

Γιατί … πια όλοι γνωριζόμαστε καλά!!!!

Το γεγονός ότι είμαι παρορμητικός άλλες φορές έχει λειτουργήσει ως προτέρημα και άλλοτε ως ελάττωμα. Οι πολύ λίγοι που με αγαπάνε ειλικρινά με συμβούλευσαν να “κρατήσω αποστάσεις” . Οι “αποστάσεις “ όμως είναι καλές για τους διπλωμάτες και εγώ διπλωμάτης δεν υπήρξα ποτέ ούτε θέλω να γίνω

Είμαι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα και λίγα προτερήματα

Είμαι άνθρωπος που έκανα λάθη και τ’ αναγνώρισα και τα πλήρωσα τοις μετρητοίς μαζί με τις προσαυξήσεις. Σήμερα , λίγο πριν να σας αναγγείλω το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα ,επιλέγω για μία ακόμη φορά να μοιραστούμε αλήθειες.

Είναι καιρός τώρα που άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από μένα πολλαπλώς , άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι στα “αζήτητα” , απαξιωμένοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς που βρισκόντουσαν , άνθρωποι που όταν τους κάλεσα και ήρθαν κοντά μας σ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό που ξεκινούσε από το μηδέν, με περιφέρουν τώρα στις κουβέντες τους σαν “ τον “Αθλιο Μένιο”

Την προσπάθειά μου εκείνη που πολλοί την θεωρούσαν μάταιη, βέβαιοι ότι η “πίτα “ της τηλεθέασης είχε μοιραστεί και δεν υπήρχε “ χώρος “, την “αγκάλιασε “ το τηλεοπτικό κοινό αλλά και οι διαφημιστικές εταιρείες .

Και πραγματικά μέσα από το κείμενο μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν αληθινά.

Θέλω πολλά να πω αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει και το αισθάνομαι όχι εάν το μπορώ διότι μπορώ να μιλήσω ακόμα πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ αλλά όχι ακόμα

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να κάνω και έναν πρώτο απολογισμό μετά τα τελευταία γεγονότα. Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώθηκαν εκείνοι που με προειδοποιούσαν ότι όλοι που ικανοποίησαν μικρά ή μεγαλύτερα ματαιόδοξα σχέδια τους δίπλα μου και εξ’ αιτίας μου , θα ήταν οι πρώτοι που θα πανηγύριζαν τον “επαγγελματικό μου θάνατο” .

Αλλά ομόφωνα ΑΘΩΟΣ

Λοιπό αυτοι οι “ μικροί” ή η “μεγαλύτεροι “ που ευεργετήθηκαν από τις αποφάσεις του “Άθλιου Μένιου “ είναι αυτοί που εξαφανίστηκαν από δίπλα μου, για να προσαρτηθούν σ’ ένα σύστημα ανθρώπων και εκπομπών που εκείνοι πρώτοι εξευτέλιζαν στο δικό μου γραφείο …

Θέλω να ξέρουν ότι πάντα ήξερα ότι για εκείνους ακόμη και την εποχή που εξασφάλιζα τους μισθούς τους , ακόμη και την εποχή η που εξασφάλιζα τα άνετα γραφεία τους, ακόμη και την εποχή που με διαβεβαίωναν για την ανεπάρκεια των στελεχών του “καναλάρχη” , γνώριζα, ότι με περιέφεραν σαν τον “Άθλιο Μένιο”.

Οι εξελίξεις πάντα κρύβουν εκπλήξεις και πάντα υπάρχει και η πίσω πλευρά του βουνού. Σε πολύ γρήγορο απολογισμό, κατάλαβα ότι οι πιο αληθινοί άνθρωποι είναι εκείνοι που συγκρούονται “πρόσωπο με πρόσωπο” , είναι εκείνοι που πολλές φορές παρακάμπτουμε και που πολλές φορές πληγώνουμε , αλλά θα είναι εκείνοι που την στιγμή της φαινομενικής απόρριψης, στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου.

Τώρα εκείνων που έχουν δημοσίως επιχειρήσει μια «δημοσιογραφική έρευνα στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία» δημοσιεύοντας « σεντόνια » που με αφορούν, και αυθαιρετούν αγνοώντας τα στοιχεία, ας προετοιμαστούν γιατί ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ.Μ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Από την κακοποίηση και την κατά συρροή δυσφήμηση μου έχω να πω ότι ….

τα συμπεράσματα δικά σας .

Επειδή λοιπόν διαθέτω προσωπικά μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία , θέλω κλείνοντας προς το παρόν να επισημάνω και πάλι ότι γι’ αυτά που θα συμβούν και που θα προκαλέσουν ντόμινο εξελίξεων όχι μόνο σε τηλεοπτικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, φροντίζει πάνω και από μένα τον ίδιον ν’ απαντήσει η Ζωή που ξέρει πολύ καλά τον ρόλο της Νέμεσις.

Προς το παρόν κρατώ …το γεγονός ότι όσοι με συκοφαντούν άγρια και όσοι ξεσκονίζουν προσωρινά τις σόλες από τα παπούτσια των “ισχυρών “ του επιχειρηματία , είναι εκείνοι που ευεργετήθηκαν οικονομικά με τις δικές μου αποφάσεις και υπογραφές .

Αυτές ήταν οι προθέσεις λοιπόν του “ Άθλιου Μένιου” , του ανθρώπου με τον οποίο συναλλάχτηκαν παρουσιαστές “πρώτης γραμμής” , καλλιτέχνες , δημοσιογράφοι , τεχνικοί. Στο γραφείο του “Άθλιου Μένιου” κλείστηκαν συμφωνίας χιλιάδων ευρώ , συμφωνίες που τηρήθηκαν από πλευράς μου μέχρι το τελευταίο Ευρώ.

Τώρα για τις μικροπρεπείς ικανοποιήσεις κάποιων που αγαπούν τα φανταστικά και κακοήθη σενάρια, είναι πάντα θλιβερές, αλλά αναμενόμενες και όπως όλες τις άλλες φορές, στο παρελθόν, παταγωδώς διαψευσμένες.

Έχουμε ακόμα πολλά να πούμε και θα τα πούμε όλα…..σιγά, σιγά όμως θέλω να έχετε υπομονή…

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης

Similar Posts