Εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ ΕΥΡΩ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΙΝΟΥ

Αμετανόητος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

  1. “Σκότωσα την Καρολάιν για να σώσω τη ζωή της κόρης μου” Μπάμπης  Αναγνωστόπουλος
  2. Αμετανόητος ο πιλότος με το αγγελικό βλέμμα και τη μαύρη ψυχή σε μία συνέντευξη που θα προκαλέσει σοκ
  3. “Την τακτοποίησα την Καρολάιν, ο τάφος της έχει την ωραιότερη θέα”, λέει ο συζυγοκτόνος μιλώντας αποκλειστικά στο Μένιο Φουρθιώτη

 

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΝΘΕΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ VIDEO ΚΑΙ ΗΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ


Ποιος παρουσιαστής γνωστός κλόουν που ντύνεται με γυναικεία ρούχα και εμφανίζεται δημόσια στην τηλεόραση «ψωνίζεται» στην Αχαρνών ντυμένος τραβεστί και η μητέρα του δηλώνει σε ηχητική συνέντευξη ότι ο γιος της είναι απατεώνας; – ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.
Ο Ιδιοκτήτης , εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.
Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.
Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών, θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.
Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.
Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

Αποκαλυπτικά! κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr   , πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.
Γιατί … απλά Αποκαλυπτικά …γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .! Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ με 1€ ΕΥΡΩ γιατί … για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Μένιου Φουρθιώτη

Με εκτίμηση και Σεβασμό,
Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
Ιδιοκτήτης και Εκδότης

Similar Posts