Μικαέλα Φωτιάδη: Στο Αστυνομικό Τμήμα αυτή τη στιγμή για συμπληρωματική κατάθεση – Ποιος είναι ο νέος δικηγόρος του μοντέλου

Διαφορετική τροπή φέρεται να παίρνει η υπόθεση της Μικαέλας Φωτιάδη, λίγες ώρες μετά την πρώτη της εμφάνιση on camera και τις δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

«Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, θα κάνω το ακριβώς αντίθετο, δεν φοβάμαι καθόλου. Το να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο. Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.

Η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με ένα νέο βίντεο το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Σε live της μέσω instagram, εμφανίστηκε στο πλευρό του Μένιου Φουρθιώτη, με εκείνον να ανακοινώνει τις μεγάλες αλλαγές που προκύπτουν από εδώ και στο εξής.

Δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας

«Η Μικαέλα οδεύει στο τμήμα. Πηγαίνουμε για συμπληρωματική κατάθεση», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει ότι πληρεξούσιος δικηγόρος της αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ως δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη, ο Στέλιος Σούρλας.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην υπόθεση, με το μοντέλο να κάνει οριστικό ξεσκαρτάρισμα πλέον. Πριν από λίγες ώρες είχε μιλήσει δηκτικά και για τις «φίλες» της που βγαίνουν στα κανάλια.

ΜΙΚΑΕΛΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Δια της παρούσης εξουσιοδοτώ τον Δικηγόρο Αθηνών: Αλέξιο Χ Κούγια του Χρήστου (ΑΜ ΔΣΑ: 8846), κάτοικο Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 55, όπως επ’ ονόματί μου και για λογαριασμό μου όπως με εκπροσωπήσουν και πράττουν οτιδήποτε που κατά την κρίση του είναι απαραίτητο κατα την ανεξέλεγκτη κρίση του ακόμα και εάν δεν αναφέρεται ρητώς προκειμένου να με εκπροσωπήσει σε κάθε αστυνομική δικαστική και εισαγγελική αρχή αναφορικά με τον ξυλοδαρμό μου κατα αγνώστων που έλαβε χώρα στις 6/2/2024 περί ώρα περίπου στο Κολωνακι και δικηγορος μου και πληρεξούσιος και αντίκλητος μου είναι ο ΜΟΝΟ Ο Κ ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κ ΣΟΥΡΛΑ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Κ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΜΑΙΝΑΝΔΡΟ ΜΕΝΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ www.apokaliptikanews.gr ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες “στενές φίλες” και “κολλητές” έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί. Η “στενή φίλη” και η “κολλητή” μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η “κολλητή”; Είχε άλλες προτεραιότητες…

Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως», έλεγε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη σε story της.

Πηγή: www.youweekly.gr

 

Similar Posts