| | | | | | | | | | |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ 24.2.2024 ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ Ν. ΚΟΚΛΩΝΗ – Μ. ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN AKOMH KAI ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ κα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΚΛΩΝΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΜΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο οποίος σκοπίμως εδώ και μήνες αποκρύπτει με δόλο την αμετάκλητη αθώωση του εντολέα μου Μένιου Φουρθιώτη από τις κακουργηματικές κατηγορίες που στο παρελθόν αντιμετώπισε, διέδωσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν ο Νίκος Κοκλώνης «κέρδισε» την έκδοση προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Αθηνών εις βάρος του Μένιου Φουρθιώτη.

Η πραγματικότητα είναι η εξής:

1. Ο Νίκος Κοκλώνης ζητούσε κυρίως να μην κυκλοφορήσει η εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, εάν περιέχει οτιδήποτε που κατά τη γνώμη του θίγει την τιμή και την υπόληψή του. Το αίτημα απερρίφθη πανηγυρικά. Η εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ μπορεί και θα συνεχίσει να ενημερώνει κανονικά το αναγνωστικό της κοινό για την πορεία όλης της υποθέσεως, για την οποία ο Πρόεδρος της Αρχής διώξεως των εγκλημάτων ξεπλύματος μαύρου χρήματος, πρώην Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Βουρλιώτης κατηγορεί τον Νίκο Κοκλώνη.

2. Επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης ζητούσε να μην πλησιάζει την κατοικία του ο Μένιος Φουρθιώτης σε απόσταση 100 μέτρων. Το αίτημα απερρίφθη πανηγυρικά, διότι ο Ν. Κοκλώνης δια του δικηγόρου του δεν ενημέρωσε (!!!) την κα Πρόεδρο πού επιτέλους είναι η κατοικία του, και

η απόφαση αυτή έχει μεγάλη σημασία, διότι δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης διέψευσε ότι κατοικεί ακόμη και στην οδό, στην οποία με το δικόγραφό του δήλωνε ότι κατοικεί!!!

3. Ο Νίκος Κοκλώνης ζητούσε να μην επιτραπεί στον Μένιο Φουρθιώτη να τον πλησιάζει στον χώρο εργασίας του, δηλαδή στο στούντιο την ώρα παρουσίασης της εκπομπής του!!!! Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό, γιατί εγώ προσωπικά δήλωσα προς την κα Πρόεδρο ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης δεν έχει καμία διάθεση, ούτε είχε στο παρελθόν, να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και ως «πληρωμένος θεατής» (αφού είναι γνωστό ότι αυτοί οι θεατές και χειροκροτητές που συμμετέχουν σε αυτές τις εκπομπές, εισπράττουν χρήματα) στην οποιαδήποτε εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη.

Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα και έχω λάβει την εντολή από τον Μένιο Φουρθιώτη να μηνύσω και να ενάγω τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και τους νομίμους εκπροσώπους του, διότι ακόμη και σήμερα δεν έχουν δημοσιοποιήσει την αμετάκλητη αθώωση του Μένιου Φουρθιώτη (περιμένω από Δευτέρα επιτέλους να το κάνει η κα Αντωνοπούλου) και δεύτερον να μηνύσω και να ενάγω τον οιονδήποτε, πέραν του OPEN, που δημοσιοποίησε την ψευδή είδηση περί δήθεν δικαιώσεως του Νίκου Κοκλώνη, εφόσον δεν δημοσιοποιήσει το παρόν δελτίο τύπου, το οποίο αποδίδει την πραγματικότητα.

Αθήνα, 24/02/2024

Με εκτίμηση

Αλέξης Χ. Κούγιας

Similar Posts