Αυτές είναι οι 2 σελίδες που «τύλιξε» ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης τον Κώστα Πολυχρονόπουλο!

Ο εθισμός στον τζόγο και ο ιδιοκτήτης «φρουτομάγαζου» πατέρας γνωστής τηλεπαρουσιάστριας που τον κάρφωσε επειδή του ζήτησε 30.000€ δανεικά και δεν του έδωσε.

Παρά το γεγονός ότι ο Κωσταντίνος Πολυχρονόπουλος προσπαθεί να δικαιολογηθεί για όσα του καταλογίζει ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες φαίνεται ότι τα στοιχεία που έρχονται στο φως καθημερινά δεν είναι με το μέρος του.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, από τον Ιανουάριο του 2020, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και έναν εθελοντή συνεργάτη του, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, πείθοντας μεγάλο αριθμό ανθρώπων να προβούν σε δωρεές ύψους 600.000 ευρώ για την κοινωνική κουζίνα, σε λογαριασμούς των δύο συνεργών του, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με την διάταξη, η οποία υπογράφεται από τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, και διατάσσει την δέσμευση περιουσίας – κάθε είδους λογαριασμών, τίτλων, επενδυτικών στοιχείων και επενδυτικών προϊόντων – του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας και των άλλων προσώπων που εμπλέκονται.

Η αρχή του τέλους για τον Πολυχρονόπουλο ήρθε από μια ανώνυμη επιστολή που έστειλε στο ΣΔΟΕ ο πατέρας γνωστής τηλεπαρουσιάστριας που πριν αρκετό καιρό διατηρούσε «φρουτάδικο» όπου ο Πολυχρονόπουλος ήταν θαμώνας και έπαιζε πολλά λεφτά ημερησίως. Το δάνειο που του ζητήθηκε από τον πατέρα της τηλεπαρουσιάστριας ύψους 30.000€ και δεν δόθηκε ποτέ ήταν η εκδίκηση που ακολούθησε.

Similar Posts