| | | | | | | | | | |

Διαβάστε αύριο Κυριακή 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 στην ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα Αποκαλυπτικά που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ με πλούσιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 όπως και κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ από το πρακτορείο διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ ΑΕ.

H ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και στην ΑΜΕΡΙΚΗ στον ΚΑΝΑΔΑ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ καθώς και ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ για να ενημερώνονται όλοι οι Έλληνες για όλα τα θέματα που αφορούν την χώρα μας.

Στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ αρθρογραφούν μεταξύ άλλων:

Η κ. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου (χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας)

Οι Δικηγόροι:

Νικόλαος Δ. Αναγνωστόπουλος Δικηγόρος Αθηνών

Κωνσταντίνος Γώγος  Δικηγόρος Αθηνών

Θάνος Καρατσιώλης Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

Η Ραχήλ Μακρή – πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής – Δημοσιογράφος και ανταποκριτής της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για όλη την Βόρεια Ελλάδα

Ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ως εκδότης της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και το ειδησεογραφικού portal apokaliptikanews.gr

Σύντομα θα ανακοινωθεί από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας η προσθήκη ως αρθρογράφου της ποιο ωραίας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ που με  την «μπλε» ματιά της αλλά και το λόγο της θα γράφει για όλους και για όλα και θα κρίνει την εξουσία ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Στην εφημερίδα μας φιλοξενούνται ρεπορτάζ από τα δημοσιογραφικά portal και από τος έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες

PRONEWS.GR

MAKELEIO.GR

EDOLIO5.BLOGSPOT.GR

Και πολλά ακόμα …..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

Ρίχνει τον Μητσοτάκη ο Μαρινάκης!

Οι αποκαλύψεις – κόλαφος από τα ΜΜΕ που ελέγχει και τα παρακάλια όλοι νύχτα από το Μαξίμου. «Όταν με εκβίαζαν για να με βάλουν φυλακή ήταν καλά ; Θα τους τελειώσω γιατί δεν σεβάστηκαν 57 ψυχές». Σύσσωμη όλη η δημοκρατική αντιπολίτευση ζητάει εκλογές και άμεση παραίτηση της κυβέρνησης.

Στέφανε Κασσελάκη: η χώρα δεν είναι μπανανία και η πολιτική κωμωδία που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ & προκαλεί ζημιά στη Δημοκρατία – Άρθρο παρέμβαση!!!

Φόρος εισοδήματος  και ΦΠΑ εκτόξευσαν τα έσοδα του προϋπολογισμού

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου γράφει για το δυστύχημα των Τεμπών:

Mονόδρομος η κάθαρση του πολιτικού συστήματος και η εκκαθάριση των υπηρεσιακών επίορκων υπαλλήλων.

Πανδαιμόνιο στη Βουλή με την Ζ. Κωνσταντοπούλου –

Επεισόδιο με Κ. Καραμανλή, Α. Γεωργιάδη και προεδρείο

Τέμπη: ένα πολιτικό διακομματικό έγκλημα χωρίς τιμωρία.

Βορίδης σε Κωνσταντοπούλου: Είστε η επιτομή της χυδαιότητας

Αποκαλυπτικό: Όλο το πόρισμα Βουρλιώτη για Κοκλώνη: «Δήλωνε… γραμματέας και ταμίας σε εταιρείες του – 1,3 εκατ. σε λογαριασμούς του από την Air Fast Tickets, μετά την πτώχευσή της»

Τι λέει το έγγραφο της έρευνας της Αρχής Ξεπλύματος

Tο 75σελιδο πόρισμα Βουρλιώτη που τον κατονομάζει ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης.

Η σύσκεψη στον Άρειο Πάγο και η αναζήτηση ευθυνών για την καθυστέρηση της έρευνας από τους «αρμόδιους».

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Μένιου Φουρθιώτη στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ στο OPEN …

Eίναι ο πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημοκράτες – Με τον Λοβέρδο για… ασυλία

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Οι πόζες της Μπόσνιακ το καλοκαίρι μπροστά στο εκκλησάκι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ 6200€ παίρνει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αλεξάνδρου για ένα STORY. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ. Να παρέμβει τώρα o οικονομικός εισαγγελέας και ο πρόεδρος της αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Βαγγέλης Μπαταρλής: Αυτός είναι ο «tiktoker» αστυνομικός που συμμετείχε στο βίντεο που «έστησε» ο Κοψιάλης με την παγίδα στον 43χρονο παιδόφιλο για να πλουτίσουν και οι δύο με λεφτά από το tiktok και το instagram. Και είναι ακόμα στην Αστυνομία… Συγχαρητήρια κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΥΠΟΥΡΓΕ και Κ. ΜΑΛΛΙΟ ΑΡΧΗΓΕ ΕΛ.ΑΣ

Παραπέμπεται σε δίκη ο πρώην σύντροφος της Ι. Τούνη κι ένας φίλος του που βιντεοσκόπησαν ερωτικές σκηνές με το μοντέλο!

Αυτή είναι η influencer που «τσάκωσε» η ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή – Τα κρυμμένα 350.000 ευρώ από την Εφορία, το διαζύγιο και τα ριάλιτι που συμμετείχε

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

To Εξπρές Σάμινα του Φίλιππου Βρυώνη με το Φονικό ναυάγιο

με τους 81 νεκρούς! -ΚΑΙ ΕΝΘΕΤΟ ΜΕ 32 ΣΕΛΙΔΕΣ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α’ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ 2020

Κατόπιν μηνύσεως του εκδότη μας κ. Μαίνανδρου – (Μένιο) Φουρθιώτη, η οποία είχε συνταχθεί από τον δικηγόρο του κ. Αλέξιο Κούγια, σήμερα 29/3/2024, το Η Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, κήρυξε ένοχο εν ενεργεία αστυνομικό με βαθμό ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α’ που υπηρετεί στην Υπηρεσία Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών προσώπων και όπως ο ίδιος υποστήριξε ήταν αστυνομικός – συνοδός του πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της ΕΛΔΑΣ κ. Αλέξιου Τσίπρα, για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, εις βάρος του εκδότη μας, το οποίο αδίκημα έλαβε χώρα στην Ν. Ερυθραία Αττικής, την 24η Δεκεμβρίου 2020.

Ο κ. Φουρθιώτης, παρεστάθη αυτοπροσώπως, προς υποστήριξη της κατηγορίας, με τον δικηγόρο του κ. Νικόλαο Δ. Αναγνωστόπουλο ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης στον ως άνω κατηγορούμενο.

Ο κος Μαίνανδρος (Μένιος) Φουρθιώτης δικαιώθηκε πανηγυρικά για τα όσα υποστήριζε τότε όπου και δικαιώθηκε και μάλιστα τονίζει για προς όλους τους Πολίτες ότι πρέπει πάντα να έχουμε εμπιστοσύνη στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και θα πρέπει όλοι μας να  σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις.

https://apokaliptikanews.gr/enochosgiatoadikimatisapopeirasparanomisviaseisvarostoymenioyfoyrthiotienenergeiaastynomikosmevathmoypastynomoyapoyypireteistinypiresiaasfaleiasmelonkyvernisiskaip/

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ο Ιδιοκτήτης , εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών , θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

Αποκαλυπτικά!  κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr   , πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Γιατί … απλά Αποκαλυπτικά ….γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .!

Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 31 Μαρτίου ΜΟΝΟ με 1€ γιατί … για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη.

Και μην ξεχνάτε το ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ A εκπέμπει σε όλον το κόσμο από το apokaliptikanews.gr/live , από την DIGEA και σύντομα και από το COSMOTE TV.

 

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

 

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

e.tvapokaliptikagr@gmail.com

press@apokaliptikanews.gr

apokaliptikanews.gr

Similar Posts