Στο «παρά πέντε» η μεγάλη συμφωνία! 35.000.000 ευρώ στην οικογένεια του π. δημάρχου των 3Β Πανά

Στο «παρά πέντε» η μεγάλη συμφωνία! 35.000.000 ευρώ στην οικογένεια του π. δημάρχου των 3Β Πανά για την πώληση των επιχειρήσεων Island στην Βάρκιζα και Zonar’s στην Πανεπιστημίου από Έλληνα εκπρόσωπο Fund που θέλει να ξεπλύνει «μαύρο χρήμα» και ελέγχεται για τον ρόλο του από τον Βουρλιώτη.

Για να μην «βρομίσω» το deal θα μου επιτρέψετε να μην σας πω το όνομα των φιλόδοξων αγοραστών γιατί ο ένας βρίσκεται υπό τον έλεγχο των φορολογικών αρχών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Μαθαίνω ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ενδιαφερόμενους, έναν εγχώριο επιχειρηματικό όμιλο και ένα ξένο fund, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν το Island στην Βάρκιζα και το Athenee (πρώην Zonar’s) στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου φέρεται να βρίσκεται ο επιχειρηματίας της εστίασης Χρύσανθος Πανάς που είναι αδερφός του πρώην Δημάρχου των 3Β!

Όπως μου αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας της αθηναϊκής νύχτα αποτιμά τον όμιλο της εστίασης που διαθέτει, στα 35 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο ενδιαφερόμενοι όμιλοι είναι αρκούντος «φορτωμένοι» ωστόσο οι συζητήσεις την ώρα τούτη είναι περισσότερο διερευνητικές καθώς δεν έχει υπάρξει από την πλευρά τους επίσημη πρόταση, ενώ ο Πανάς δεν έχει κατασταλάξει με βεβαιότητα αν θέλει να πουλήσει κυρίως μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του ότι ο ένας εκ των 2 αγοραστών ελέγχεται από την αρχή για την έρευνα του μαύρου χρήματος που εποπτεύει ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης για το πόθεν έσχες των χρημάτων που εκπροσωπεί.

γνώριζε αρκετά καλά τι πήγαινε να κάνει. Είχε ψύχραιμη ισορροπία ώστε να τελέσει την πράξη του.

 

 

 

 

 

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

Similar Posts