| | | | | | | | | |

Ο Μένιος Φουρθιώτης … LIVE ΤΩΡΑ στο www.instagram.com/fourthiotismenios στις 18:25 μιλάει για όλα και ετοιμάζεται να πάει στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ για να τα πούνε … οι δύο τους just the 2 of us μπροστά σε όλη την Ελλάδα με video και αποδείξεις…Συντονιστείτε τώρα όλοι στο https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

Ο Μένιος Φουρθιώτης … LIVE ΤΩΡΑ στο www.instagram.com/fourthiotismenios στις 18:25 μιλάει για όλα και ετοιμάζεται να πάει στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ για να τα πούνε … οι δύο τους just the 2 of us μπροστά σε όλη την Ελλάδα με video και αποδείξεις…Συντονιστείτε τώρα όλοι στο https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

Η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα Αποκαλυπτικά κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ ΜΕ 1€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΙΝΟΥ

Αμετανόητος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

“Σκότωσα την Καρολάιν για να σώσω τη ζωή της κόρης μου”

Μπάμπης  Αναγνωστόπουλος

Αμετανόητος ο πιλότος με το αγγελικό βλέμμα και τη μαύρη ψυχή σε μία συνέντευξη που θα προκαλέσει σοκ

Την τακτοποίησα την Καρολάιν, ο τάφος της έχει την ωραιότερη θέα”, λέει ο συζυγοκτόνος μιλώντας αποκλειστικά στο Μένιο Φουρθιώτη ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΝΘΕΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ VIDEO ΚΑΙ ΗΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

Ποιος παρουσιαστής γνωστός κλόουν που ντύνεται με γυναικεία ρούχα και εμφανίζεται δημόσια στην τηλεόραση «ψωνίζεται» στην Αχαρνών ντυμένος τραβεστί και η μητέρα του δηλώνει σε ηχητική συνέντευξη ότι ο γιος της είναι απατεώνας; – ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ο Ιδιοκτήτης , εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών , θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.


Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

 

Αποκαλυπτικά!  κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr   , πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Γιατί … απλά Αποκαλυπτικά ….γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .! Η ενημέρωση δίπλα σας ΑΥΡΙΟ Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ με 1€ ΕΥΡΩ γιατί … για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Μένιου Φουρθιώτη

 

Διαβάστε ακόμα:

Και τώρα οι δυο μας, Just the two of us…… Μη στείλεις τους μπράβους για να με σκοτώσουν θα έρθω το βράδυ ο ίδιος να σε δω… Άσε τους χορούς, τα τραγούδια, τα πανηγύρια, τα λαμέ τα ρούχα σου, τα γκλιντερ και φέρε τις βαλίτσες με τα χρήματα που έχεις κλέψει πίσω… Ξέρω ότι ξέρεις και ξέρεις ότι ξέρω… Σε ανέχομαι πολλά χρόνια τώρα

Η μυστική εξαγορά του OPEN από τον ελεγχόμενο για εγκληματική οργάνωση Νίκο Κοκλώνη και το κουκούλωμα του πορίσματος των κακουργημάτων με εντολή Μαξίμου! Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μισθούς, πανάκριβες παραγωγές, το καρουζέλ των εταιρειών που ξεπλένει «μαύρο χρήμα» και η εντολή για ασυλία από τον Μητσοτάκη στον παραγωγό που σε άλλη χώρα θα είχε άλλη τύχη – 23-01-2021 || Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΚΛΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE ΣΤΟ EPSILON TV

Κατερίνα Καινούργιου θέλεις να πεις στον Οικονομικό Εισαγγελέα πόσα μαύρα έπαιρνες από το EPSILON TV το πανελλαδικό της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΕ από το 2015-2018??? Ντόμινο εξελίξεων μετά την πρωτοφανή επίθεση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου κατά του Αλεξίου Κούγια ….

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

Και τώρα οι δυο μας, Just the two of us…… Μη στείλεις τους μπράβους για να με σκοτώσουν θα έρθω το βράδυ ο ίδιος να σε δω… Άσε τους χορούς, τα τραγούδια, τα πανηγύρια, τα λαμέ τα ρούχα σου, τα γκλιντερ και φέρε τις βαλίτσες με τα χρήματα που έχεις κλέψει πίσω… Ξέρω ότι ξέρεις και ξέρεις ότι ξέρω… Σε ανέχομαι πολλά χρόνια τώρα

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης

e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

Σε γνώρισα όταν είχες πιάσει πάτο και διαπιστωμένα έφαγες από την καλοστημένη σου κομπίνα με τη γνωστή εταιρεία που έστησες και μετά κατέρρευσε.

Με μια επισήμανση βέβαια… Τσέπωσες 22 εκατομμύρια ευρώ…

Και κατάφερες να ξεφύγεις από την τσιμπίδα των Αρχών και δε μπήκες φυλακή…

Το έπαιζες θύμα παντού ότι εσύ ο αυτοδημιούργητος έστησες κολοσσό και καταστράφηκε το οικοδόμημα σου.

Στις σακούλες βέβαια είχες φροντίσει να βάλεις εκατομμύρια ευρώ που έκλεψε σε όλο το διάστημα δραστηριοποίησης σου και φυσικά ήταν αποτέλεσμα οφειλών σου στο Δημόσιο.

Θυμάσαι βέβαια ότι ικέτευες να σε βγάλω σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού του οποίου είχα τη γενική Διεύθυνση για να σε στηρίξω ανθρώπινα λέγοντας μου ότι όλοι σου γύρισαν την πλάτη και ότι είσαι σε απόγνωση και ότι φοβάσαι ότι θα σε πάνε φυλακή.

Σου έδωσα την ευκαιρία να κάνεις νέα δουλειά γιατί ήθελες να μην καταστραφείς. Βέβαια ήξερες πολύ καλά να παίζεις το ρόλο του θύματος.

Τσέπωσες 5 εκατομμύρια ευρώ από μένα και δε σου ήταν αρκετά οπότε δάγκωσες και την τσέπη ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού και τσέπωσες άλλα 10 εκατομμύρια.

Έστησες νέα απάτη με κινητά βλέπεις είσαι και της οικονομικής δραστηριοποίησης και παίρνεις και τα ρίσκα σου.

Βεβαίως και τα παίρνεις.

Εκτός από το επιχειρηματικό όμως ρίσκο ξέρεις εσύ παλιά σου τέχνη κόσκινο τσέπωσες εξαπατώντας για άλλη μια φορά κόσμο ανυποψίαστο και οι σακούλες γέμισαν πάλι με το γνωστό τρόπο που ξέρεις εσύ ειδικά πολύ καλά.

Ξαφνικά άρχισες να σηκώνεις κεφάλι. Πήρες τα πάνω σου.

Έτσι είναι όταν έχεις ξεζουμίσει και κατακλέψει τους πάντες. Εμένα, καναλάρχη και βέβαια το Δημόσιο. Και κυκλοφορείς ρε φίλε ακόμη έξω.

Συλλαμβάνεται κόσμος για οφειλές τύπου 40 και 50 ευρώ και πηγαίνουν αυτόφωρο, δεσμεύονται λογαριασμοί για οφειλές στο Δημόσιο τύπου 50 η 100 ευρώ, συλλαμβάνονται γιαγιάδες που πουλούν τιρλικια στο δρόμο για να βγάλουν ένα μεροκάματο και στο τέλος άνθρωποι χάνουν ακόμη και τη ζωή τους από το μαράζι τους για μια οφειλή που δε μπορούν να ξεχρεώσουν και από ντροπή απέναντι στον εαυτό τους.

Εσένα απορώ πως σε αφήνουν να κυκλοφορείς φίλε ελεύθερο, δηλαδή πρέπει να το πας πολύ καλά θα έχεις και άλλα ταλέντα από ότι μου λένε και μάλιστα με υλικό που θα δημοσιεύσω οπτικό υλικό και βίντεο με εσένα και τις ηρωικές σου στιγμές. Βρωμιά και δυσωδία ρε φίλε και η φρικτή φανταχτερή ζωή σου και εσύ ο ίδιος να ξέρεις.

Κοίτα απόψε που θα έρθω να σε δω βάλε αυτά τα ωραία ρούχα τα λαμέ που βάζεις το βράδυ που κανείς πιάτσα στην Αχαρνών μη βάλεις πάλι φανταχτερό κοστούμι.

Just the two of us, απόψε εσύ και εγώ.

Άσε τους μπράβους που έχεις ετοιμάσει και τους στέλνεις έτσι με απειλές για να με τελειώσουν.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, εσύ τα είπες, εσύ με εκβιασες εσύ τα λες στα μηνύματα τα γραπτά και τα ηχητικά και στις βιντεοσυνομιλιες που έχω φυσικά κρατήσει ως αποδεικτικό υλικό για να σε συλλάβουν και να πας σε ρόλο κεντρικιάς η κεντρικού διάλεξε εσύ τι θες στο κελί σου εκεί που σου πρέπει δηλαδή.

Πάρε και βαλίτσα με ρούχα μη ξεχάσεις τα εσώρουχα τα σέξι που φοράς θα σου χρειαστούν. Πριν πας φέρε πίσω τα χρήματα που χρωστάς γιατί θα σε κάνω κλαρίνο απόψε.

Σε βλέπω να τραγουδάς το δευτε τελευταίον ασπασμό…

Η μάνα σου η ίδια δε θέλει να σε βλέπει, απατεώνα σε αποκαλεί… το υλικό το έχω στα χέρια μου και θα βγει να το ξέρεις.

Ο οικονομικός Εισαγγελέας Κ. Χαραλάμπος Βουρλιώτης ελπίζω ότι επιτέλους θα παρέμβει και θα πληρώσεις το αντίτιμο της αλαζονείας σου.

Εκεί να σε δω το τραγούδι που θα επιλέξεις να πεις.

Πάρε μαζί και τη φιλενάδα σου, την κολλητή σου πες της έρχονται μαντάτα και για εκείνη άσχημα για τα χρήματα που έπαιρνε όταν παρουσίαζε εκπομπή στο κανάλι του οποίου τη διεύθυνση είχα εγώ και ικέτευε να παίρνει τον παχυλό της μισθό σε μαύρα…

Φυσικά το ξέρεις και εσύ και εκείνη ότι έχω για όλα όσα γράφω αποδείξεις μηνύματα έγγραφα συνομιλίες οπτικό υλικό που θα το βγάλω στον αέρα άμεσα.

Δε με τρομάζουν οι μπράβοι που έβαλες όπως λες να με σκοτώσουν να ξέρεις το υλικό της συνομιλίας είναι ήδη στα χέρια του δικηγόρου μου οπότε να έχεις να περιμένεις και άλλη κατηγορία κατά τη σύλληψη σου εκτός από το μεγάλο κόλπο που έστησες όλα αυτά τα χρόνια κλέβοντας απειλήσει και τη ζωή μου.

Και τώρα οι δυο μας… Just the two of us.

Διάλεξες μόνος σου τη μοίρα σου.

Θα πληρώσεις το αντίτιμο.

Άντε και καλή τύχη στη φυλακή που σε περιμένει πώς και πώς να ξέρεις… Φοροδιαφυγή, μαύρα χρήματα, εξαπάτηση Δημοσίου, εξαπάτηση ιδιωτών, απειλή ανθρώπινης ζωής…

Έχει από όλα ο μπαξές… Ήρθε η ώρα σου… Και τώρα οι δυο μας, Just the two of us…

Η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ ΜΕ 1€

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

 

 

 

Similar Posts