| | | |

Farcom – Μια ευρεία γκάμα προϊόντων καθημερινής περιποίησης για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα.

Ευρεία γκάμα προϊόντων καθημερινής περιποίησης για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Προηγμένες συνθέσεις βασισμένες στη σύγχρονη κοσμετολογία και επώνυμες σειρές που σχεδιάζονται κάτω από τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας.

Σχετικά με εμάς

Ίδρυση το 1970.
Μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής προϊόντων ομορφιάς.
Προσανατολισμός στην ικανοποίηση του πελάτη.
Συνεχής επένδυση σε ανθρώπινους πόρους, εξοπλισμό & υποδομές.
Εξαγωγή σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως.
190 άτομα, επιστημονικό, διοικητικό και εργατικό προσωπικό.

Όραμα

Το όραμα της Farcom είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στη δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας, προϊόντα που τους ενθουσιάζουν, τους εμπνέουν και τους ανανεώνουν, δίνοντας αμέριστη προσοχή και φροντίδα στην ποιότητά τους και στην υψηλού επιπέδου αισθητική τους.

Αξίες

Οι αξίες της Farcom βρίσκονται στην «καρδιά» της εταιρικής της κουλτούρας και λειτουργίας, από το ξεκίνημά της έως και σήμερα.

Συνέπεια στην Ποιότητα

Το πάθος για βελτίωση, η διαρκής αναζήτηση νέων-καινοτόμων προτάσεων και η αφοσίωση στο άρτιο αποτέλεσμα, είναι διάχυτα σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.

Προσήλωση στο Στόχο

Ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, τη δημιουργικότητα, την εξωστρέφεια και την καινοτομία, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να κάνουμε τους πελάτες μας περήφανους για την επιλογή τους.

Σεβασμός στον Άνθρωπο

Η ανάπτυξή μας στηρίζεται στο σεβασμό προς τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές μας. Δημιουργούμε ανοιχτές σχέσεις μαζί τους και δίνουμε έμφαση στη διαδραστική επικοινωνία και τον εποικοδομητικό διάλογο.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η FARCOM αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της συνολικής ευημερίας του τοπικού και ευρύτερου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται και για το λόγο αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις και ενέργειες για την προστασία του. Σε επίπεδο ανθρώπινων αξιών, υποστηρίζει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, εφαρμόζει πολιτικές ίσων ευκαιριών στην απασχόληση και καλλιεργεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τις κατά τόπους κοινότητες, όπου ασκεί δραστηριότητα.

Στρατηγική

Η εταιρεία, προκειμένου να φέρει σε πέρας την αποστολή της και να δει το επιχειρηματικό της όραμα να υλοποιείται, προχώρησε σε μια σειρά από καθοριστικές ενέργειες:

Διαθέτει τμήμα R&D (Έρευνας & Ανάπτυξης) το οποίο ασχολείται αποκλειστικά και συστηματικά με την ανάπτυξη αξιόπιστων και σύγχρονων προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας-κόστους. Ακόμη, διερευνά τρόπους βελτιστοποίησης των διαδικασιών παραγωγής.
Εξασφάλισε συνέργειες με ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής, ώστε να αφουγκράζεται τον παλμό της παγκόσμιας αγοράς και να καταφέρνει να είναι πρωτοπόρα και να καινοτομεί στον κλάδο της. Για τον ίδιο λόγο συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς εκθέσεις καλλυντικών.
Επένδυσε σε ανθρώπινους πόρους και σήμερα διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο εύρος της λειτουργίας της, καθώς και εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων σχεδιαστών Βιομηχανικού Design, που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που διαθέτει η ίδια ή παράγει για λογαριασμό των πελατών της (φασόν).
Διαθέτει ακαδημία, όπου πραγματοποιούνται σεμινάρια τεχνικής, καλλιτεχνικής και επαγγελματικής επιμόρφωσης σπουδαστών κομμωτικής, πελατών και συνεργατών.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ. Νέας Ραιδεστού, 57001 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλ.: +30 2310 837 077 Fax: +30 2310 833 222 Email: sales@farcom.gr
https://www.farcom.gr

 

Similar Posts