| |

Το ταξίδι μας ξεκίνησε και πάλι…και είναι αποκαλυπτικό !!!

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης.


Πρώτα από όλα θέλω ειλικρινά να μοιραστώ μαζί σας όλο αυτό τον υπέροχο καμβά συναισθημάτων που νιώθω αυτές τις μέρες και ειδικά μετά την επανακυκλοφορία της εφημερίδας Αποκαλυπτικά και την επανέναρξη της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας apokaliptikanews.gr.

Άγχος, δημιουργικότητα, αναμονή για να φτάσει η εφημερίδα στα χέρια σας…

Δε στέκομαι στο ότι η εφημερίδα σάρωσε σε πωλήσεις.

Δε στέκομαι στο ότι τα θέματα που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες συζητήθηκαν από όλους και παντού. Θέλω όμως να σταθώ σε όλους και όλες εσάς που βρεθήκατε στο πλευρό μου με κύματα αγάπης, στήριξης και υποστήριξης.

Το τελευταίο διάστημα έχω μάθει να εκτιμώ ακόμη και ένα χαμόγελο. Έχω μάθει να λέω ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και να το νιώθω.

Το πόσα υπέροχα μηνύματα έχω λάβει δεν μπορώ να σας πω, ξέρετε ότι προσπαθώ να απαντώ σε όλους και όλες σας.

Η επανεκκίνηση δεν πρέπει να μας φοβίζει. Σας το λέω εγώ που έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Αν ένα πράγμα έμαθα το τελευταίο διάστημα που ήταν δύσκολο για μένα ήταν να στέκομαι με δύναμη σε κάθε δυσκολία και να ελπίζω ότι η αλήθεια και το φως πάντα θα δικαιώνουν. Έτσι και έγινε.

Πανηγυρικά αθώος με τελεσίδικη απόφαση μετά από μια περιπέτεια που με ταλαιπώρησε.
Βγήκα πιστεύω ακόμη πιο δυνατός.

Όταν μπήκα στο γραφείο μου, στο υπέροχο αυτό γραφείο της εφημερίδας και του site αισθάνθηκα αρχικά αμήχανα.

Αυτό να ξέρετε κράτησε πολύ λίγη ώρα.
Με το που έκατσα μπροστά στον υπολογιστή μου και άγγιξα το πληκτρολόγιο όλα άλλαξαν σε μια στιγμή.

Ήμουν έτοιμος, ένιωθα πιο ώριμος από ποτέ να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα.

Το ρεπορτάζ, οι πρωταγωνιστές, τα σκάνδαλα στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική ζωή και οι αλήθειες οι σκληρές, οι επώδυνες, οι ουσιαστικές, οι αποκαλυπτικές πτυχές των πραγμάτων και των καταστάσεων που δημιουργούν ερωτηματικά και ρωγμές

Εμένα βασική αρχή μου παραμένει η αλθεια του ρεπορτάζ. Πέρα από αυτήν και με αυτή ως όπλο όταν αποφασίσεις να πορευτείς βγαίνει σίγουρα κερδισμένος.

Ποτέ μου δε φοβήθηκα κανέναν, φοβάμαι μόνο το Θεό. Ξεκίνησα από μικρός, μεγάλωσα, βίωσα καταστάσεις κατέγραψα και καταγράφω συνεχώς όλες τις καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στο γραφείο τις τελευταίες μέρες και θέλω να σας πω ότι δεν έχω πια χρόνο ούτε για λίγες ώρες ύπνου.

Η δημοσιογραφία είναι η τέχνη εκείνη που οφείλει κάποιος να βγάζει την αλήθεια και να μιλά για όλα όσα ενοχλούν. Όλα όσα άλλοι διστάζουν να πουν, να μοιραστούν, να γράψουν και να υπογράψουν επώνυμα. Φυσικά και έχετε σημειώσει το ότι όλα τα κείμενα που αποτελούν προϊόν έρευνας έχουν πάντα υπογραφή.

Τηρούνται πλήρως οι αρχές της διαφάνειας και της έρευνας με στοιχεία για να οδηγούμε τον κόσμο, τους αναγνώστες στη διαδρομή της αλήθειας.

Δε θα κρύψουμε τίποτα.
Θα ερευνήσουμε, θα ρωτήσουμε, θα κάνουμε ρεπορτάζ, θα βρούμε στοιχεία, θα διασταυρώσουμε και ακολούθως θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Η ανταπόκριση σας είναι προφανής και πρωτοφανής.

Δεσμεύομαι ότι εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά με θέματα που θα σας αφήσουν άφωνους, με έρευνες που θα συζητηθούν και βεβαίως με αποκαλύψεις που τα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους…

Έτσι γνωριστήκαμε, έτσι θα πορευτούμε. Μαζί..
Σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

 

 

 

Similar Posts