| | | | |

Τα καλύτερα έπιπλα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ! Έπιπλα GAND με την υπογραφή του σπουδαίου Έλληνα Αντώνη Γονίδη

Γράφουν οι:

Εύη Βατίδου

Μένιος Φουρθιώτης

εδώ θα βρείτε τα πάντα με ποιότητα και οικονομία https://epiplagand.gr

 


Η εταιρεία GAND είναι μία πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου από το 1970. Η αγάπη και το μεράκι της οικογένειας Γονίδη για το χειροποίητο έπιπλο έχει καθιερώσει την GAND ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Χωρίς κανένα συμβιβασμό ως προς την ποιότητα, εδώ και 45 χρόνια οι έμπειροι διακοσμητές και τεχνίτες της GAND επιστρατεύουν την τεχνογνωσία τους για να σας προσφέρουν έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design, τη λειτουργικότητα και την εργονομία.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με το άψογο service και τις προσιτές τιμές έχουν καταστήσει την GAND μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της.

Έκθεση επίπλων - GAND
Έκθεση επίπλων - GAND
Έκθεση επίπλων - GAND
Έκθεση επίπλων - GAND
Έκθεση επίπλων - GAND

Καλέστε μας

Καλέστε τους

Τηλ.: 210 6038 441
Fax.: 210 5320 062
Email: info@epiplagand.gr

Επισκεφθείτε μας

Επισκεφθείτε τους

Λεωφόρος Κηφισίας 129
Μαρούσι, 151 24
Αθήνα (Νέο κατάστημα)

Ωράριο καταστήματος

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00-15:00
Τρίτη & Πέμπ. & Παρ.: 10:00-21:00
Σάββατο: 10:00-15:00

 

και φυσικά η Εύη και ο Μένιος όπως και χιλιάδες επώνυμοι φίλοι μας επισκέφτηκαν και εμπιστεύτηκαν τον μοναδικό Αντώνη Γονίδη στο νέο υπέροχο κατάστημα του μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε εύκολα γρήγορα οικονομικά ποιοτικά και αξιόπιστα το σπίτι των ονείρων σας

Στα 800 τ.μ. του καταστήματος μας θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και μία μεγάλη γκάμα σε είδη σπιτιού, όπως πίνακες, καθρέπτες, φωτιστικά, χαλιά και διακοσμητικά. Παρέχεται δυνατότητα ειδικών κατασκευών από το εργοστάσιο της GAND, καθώς επίσης και επισκευής των παλαιών σας επίπλων.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας για να μελετήσουμε από κοινού τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου σας. Εάν δε διαθέτετε μεταφορικό μέσο και διαμένετε εντός Αττικής, η GAND μπορεί να σας μεταφέρει με δικό της όχημα στις εγκαταστάσεις της κατόπιν ραντεβού.

 

Similar Posts