Πάτρα – Σωκράτης Στρατής: «Δεν είναι εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς» της Πισπιρίγκου

«Η θανούσα ήταν μια μέση συνταξιούχα και το σπίτι έχει χρέη, τόσα χρέη που δεν θα τολμούσε κανείς να σκοτώσει για να το καρπωθεί» υποστήριξε ο ιδιωτικός ερευνητής – Ποια είναι η δική του εκτίμηση, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε

Την εκτίμηση ότι δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ο ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής ο οποίος έχει διοριστεί από συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στην πόλη της Πάτρας και δήλωσε ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια μετά από δική του έρευνα.

«Εγώ ανέλαβα την υπόθεση από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, για να δούμε αν υπάρχει έγκλημα και ποια ήταν η αιτία του εγκλήματος. Δηλαδή, αν τα περιουσιακά της στοιχεία και η οικονομική της επιφάνεια δικαιολογούσαν ένα έγκλημα. Κατέληξα, λοιπόν σε ένα δικό μου συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια», επεσήμανε ο κ. Στρατής.

«Συνεχώς οι συγγενείς άκουγαν όλες αυτές τις μέρες ότι έχει πολλά λεφτά η ξαδέρφη, ότι έχει λίρες, ότι την έκαψαν και ο τάφος είναι άδειος. Ξεκίνησα πρώτα από τον τάφο και βεβαιώθηκα ότι ο τάφος δεν είναι άδειος. Στη συνέχεια, έψαξα τα οικονομικά της στοιχεία. Η θανούσα ήταν μια μέση συνταξιούχα και το σπίτι έχει χρέη. Τόσα χρέη που δεν θα τολμούσε κανείς να σκοτώσει για να το καρπωθεί. Επίσης, παρακολούθησα και τη «διαδρομή» της μέχρι και την ημέρα που πέθανε και είδα ότι τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα. Τώρα, ψάχνω να βρω ποια ήταν τα στοιχεία της φωτογραφίας που ήταν πάνω στον τάφο της ηλικιωμένης γυναίκας», πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής.

https://www.instagram.com/meniosfourthiotis_/
https://www.instagram.com/fourthiotismenios_/

 

Similar Posts