Εξώδικο Μένιου Φουρθιώτη κατά ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (OPEN BEYOND)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Μαίνανδρου- Γεώργιου Φουρθιώτη του Γεωργίου-Κοσμά και της Αικατερίνης, κατοίκου Μελισσίων Αττικής, επί της οδού Στρ. Παπάγου 2 & Λ. Δημοκρατίας 1Α, με ΑΦΜ 134456506 (ΔΟΥ Αμαρουσίου).

ΠΡΟΣ

1.Την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.», και με διακριτικό τίτλο «OPEN BEYOND», η οποία εδρεύει στο 2οχ.λ.μ. της Λεωφ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, με ΑΦΜ 094249653, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
2.Την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Barkingwell Media A.E.», η οποία εδρεύει στο 41ο χλμ. Αττικής Οδού , Κορωπί, Παιανίας/ Αττικής, 19002, με ΑΦΜ 800804618, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
3.Την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με την επωνυμία «RED SMILE MONOPROSOPI IDIOTIKI KEFALAIOUCHIKI ETAIREIA», η οποία εδρεύει στο 41ο χλμ. Αττικής Οδού , Κορωπί, Παιανίας/ Αττικής , 19002 με ΑΦΜ 802116960, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
4.Τον Νίκο Κοκλώνη προσωπικώς, παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή, ιδιοκτήτη των υπό 2 και 3 εταιριών, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.

5.Τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ προσωπικώς, διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Μέλος ΔΣ της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
6.Τον ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ του ΗΛΙΑ προσωπικώς, Διευθύνων Σύμβουλο, Μέλος ΔΣ της υπό 1 και 3 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
7.Τον DAVIDIAN (ΝΤΑΒΙΝΤΙΆΝ) ARTUR (ΑΡΤΟΎΡ) του EDUARD (ΈΝΤΟΥΑΡΝΤ) προσωπικώς, Πρόεδρο του ΔΣ της της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
8.Τον ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ προσωπικώς, Μέλος Διοικ. Συμβουλίου και Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
9.Την ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ προσωπικώς, ΜΕΛΟΣ του ΔΣ της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
10.Την Βασιλική Σουλτανιά, Δικηγόρο, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
11.Την Ελένη Τσολάκη, παρουσιάστρια, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
12.Την Γεωργία Σαμπάνη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
13.Την Κατερίνα Ζαρίφη, παρουσιάστρια, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
14.Την Εύα Αντωνοπούλου, παρουσιάστρια, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
15.Την Λίνα Δρούγκα, παρουσιάστρια, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
16.Την Ευβλαμπία Ρέβη, παρουσιάστρια, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
17.Την Αννίτα Πάνια, παρουσιάστρια, της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.
18.Τον Νάσο Γουμενίδη, παρουσιαστή , της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων
19.Τον Παναγιώτη Στάθη, παρουσιαστή , της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων
20.Τον Μανώλη Αναγνωστάκη, παρουσιαστή , της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων
21.Τον Γιάννη Κολοκυθά, παρουσιαστή , της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων
22.Τον Σπύρο Χαριτάτο, παρουσιαστή , της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων
16.Την Ιζαμπέλα Σασλόγλου Γενική Διευθύντρια Προγράμματος της υπό 1 εταιρίας, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων
16.Την Αγλαΐα Λάτσιου Γενική Διευθύντρια Παραγωγών των υπό 2 και 3 εταιριών, κάτοικο ομοίως, επί των εταιρικών βάσεων.

PEOPLE
LIFESTYLE

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Παντός Υπευθύνου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

1. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης
2. Τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, αρμόδιο για τα θέματα ΜΜΕ
3. Τον Υπουργό Επικρατείας
4. Τον κ. Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
5. Τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης
6. Τον κ. Υφυπουργό Δικαιοσύνης
7. Τον κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
8. Τον κ. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
9. Την κ, Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Κανελλοπούλου αριθμός 4.
10. Τον κ. Δημήτριο Βερβεσό, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οδός Ακαδημίας αριθμός 60.
11. Τον κ.Γενικό Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οδός Ακαδημίας αριθμός 60.
12. Στον κ. Δημήτριο Φανουργάκη, 30ο Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών.
13. Τον κΔιευθυντή Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού (Μέγαρο Μαξίμου), οδός Ηρώδου Αττικού αριθμός 19.
14. Τον κ. Ταξίαρχο στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, που κατοικοεδρεύει στην Καισαριανή Αττικής, οδός Χίου αριθμός 8, προσωπικά και θεσμικά.
15. Τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της Ελλάδος.
16. Τον κ., Διευθυντή της ΓΑΔΑ, προσωπικά και θεσμικά.
17. Τον κ. Υποστράτηγο, Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής, προσωπικά και θεσμικά.
18. Τον κ. Διευθυντή Κρατικής Ασφάλειας/ΑΕΑ. , προσωπικά και θεσμικά.
19. Τον Συνήγορο του Πολίτη, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Χαλκοκονδύλη αριθμός 17.
20. Την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Βαλτετσίου αριθμός 39 και εκπροσωπείται νόμιμα.
21. Την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Νεοφύτου Βάμβα αριθμός 6 και εκπροσωπείται νόμιμα.
22. Τον κ. Διοικητή Δίωξης Εκβιαστών, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρς Αλεξάνδρας αριθμός 173, προσωπικά και θεσμικά.
23. Τον κ. Αρχηγό ΕΛΑΣ, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Κανελλοπούλου αριθμός 4.
24. Τον κ., Αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ, κάτοικο Αθηνών, Λεωφ. Κανελλοπούλου αριθμός 4.
25. Τον Διοικητή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
26. Την κ.Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο Της Δημοκρατίας, κάτοικο Αθηνών, οδός Βασιλέως Γεωργίου Β’ αριθμός 2.
27. Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου
Ραδιοτηλεόρασης.
28. Τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
29. Τον κ. Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
30. Τον κ. Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπο Βουρλιώτη
31. Την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Από το έτος 2021 υπάρχουν στην ιστοσελίδα (web tv) του τηλεοπτικού σταθμού Open Beyond ανηρτημένα μέχρι και σήμερα δεκάδες αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού τον οποίο εκμεταλλεύεστε, στα οποία εθίγετο η ποινική κατάσταση που αντιμετώπιζα κατά τρόπο διαστρεβλωμένο σε σχέση με την πραγματικότητα, λοιδωρικό, ειρωνικό και εξόχως δυσφημιστικό.
Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει γνώση των επίμαχων δημοσιευμάτων, τα οποία είναι κεχωρισμένα σε ειδική θεματική ενότητα με την επωνυμία μου.
Από την επισκόπηση του υπό κρίση υλικού, καθίσταται σαφές ότι οι δημοσιογράφοι των εκπομπών που προβάλλονταν από τον τηλεοπτικό σας σταθμό με προφανή σκοπό να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μου, όπως και να δημιουργήσουν μια περιρρέουσα αρνητική ατμόσφαιρά εις βάρος μου, αναφέρονταν κατ’ επανάληψη στην κατάσταση την οποία αντιμετώπιζα με αιχμηρές εκφράσεις όπως «πήρε πάλι το δρόμο για τις φυλακές», «προθεσμία να απολογηθεί για σωρεία ποινικών αδικημάτων…», «δεν πείθει Εισαγελέα και Ανακριτή» κλπ.
Με τον τρόπο αυτό χειραγωγούσαν το κοινό προς τη διαμόρφωση καταδικαστικής άποψης εις βάρος μου, καλλιεργώντας σε βάρος μου την εντύπωση ότι ήμουν κατ’ επάγγελμα εγκληματίας, επιδιδόμουν σε ακραία παράνομες πράξεις και απασχολούσα την ποινική δικαιοσύνη και τα σωφρονιστικά καταστήματα, πράγμα που απέχει παρασάγγας από την αλήθεια.
Ένα ακραίο στιγμιότυπο που περιλαμβάνεται μέσα στα δεκάδες αποσπάσματα των εκπομπών σας προέρχεται από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στις 06/10/2021, όπου αφού η παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα ανέγνωσε την διάταξη επιβολής σ’ εμένα του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης τηλεοπτικών εμφανίσεων, ακολούθησε η εξής στιχομυθία:
-Δημήτρης Μακαλιάς (συμπαρουσιαστής): Η πρώτη του επιλογή θα ήταν να πάει να τραγουδήσει στο J2US.
-Μπέτυ Μαγγίρα (παρουσιάστρια): Τί να τραγουδήσει καλέ στο κελί 33;
Πρόκειται για απόσπασμα όπου βρίθει υπαινιγμών σε βάρος μου, το οποίο σπιλώνει την υπόληψή μου, ενέχει έντονη και αδικαιολόγητη αμφισβήτηση της αξίας μου, η δε ειρωνεία των παρουσιαστών για το ζήτημα της προφυλάκισης ενός κατηγορουμένου είναι αποδοκιμαστέα και απαράδεκτη.
Ακόμη, κατά τρόπο παράνομο προβλήθηκαν στις εν λόγω εκπομπές βίντεο από την προσαγωγή μου ενώπιον των Ανακριτικών αρχών, με χειροπέδες και συνοδεία Αστυνομικών, καθώς αποτυπώθηκαν στιγμιότυπα από μια ευάλωτη στιγμή της ζωής μου που ανήκουν αυστηρά στον πυρήνα των ευαίσθητων προσωπικών μου δεδομένων. Το γεγονός ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εκτίθεμαι δημόσια κατ’ επιλογήν μου και διατηρώ σαφές και απαραβίαστο δικαίωμα στην ιδιωτικότητά μου.
Εξάλλου με τον τρόπο αυτό κονιορτοποιήσαν κατά τρόπο πρωτοφανή το τεκμήριο αθωότητός μου, το οποίο ευρίσκει έρεισμα στο Σύνταγμα και προστατεύεται και με ειδικές διατάξεις δύο διεθνών συμβάσεων για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και παραβίασαν τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αφού απέκτησαν παρανόμως πρόσβαση και δημοσιοποίησαν παρανόμως έγγραφα της ποινικής προδικασίας, τη στιγμή άλλωστε που σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας ειδησεογραφικών και άλλων δημοσιογραφικών και πολιτικών εκπομπών «Με την επιφύλαξη των οριζομένων στην εκάστοτε ισχύουσα οικεία νομοθεσία, δεν επιτρέπεται η αναφορά ονομάτων ή άλλων στοιχείων δηλωτικών της ταυτότητας, καθώς και η χρησιμοποίηση εικόνων προσώπων που θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης εγκλημάτων. Δεν δημοσιοποιούνται έγγραφα ή άλλα στοιχεία που γίνονται γνωστά στις αρμόδιες αρχές κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, της έκτακτης προανάκρισης και γενικότερα της ποινικής προδικασίας» (ά.11 ΠΔ 77/2003).
Προς αποκατάσταση της αληθείας, ενημερώνω ότι οι δικαστικές αποφάσεις δεν εκδίδονται από δημοσιογράφους, αλλά από τους δικαστές και στην εν θέματι περίπτωση από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και από τους λαϊκούς δικαστές-ενόρκους. Ο ρόλος των δημοσιογράφων περιορίζεται στο να ενημερώνουν αντικειμενικά και με πληρότητα το κοινό, χωρίς να διαπομπεύουν τους κατηγορούμενους και να προβαίνουν σε υπαινιγμούς που προσβάλλουν το πρόσωπό τους.
Προφανώς αγνοούν ή σκόπιμα λησμονούν στοιχειώδεις νομικές έννοιες της απονομής της ποινικής δικαιοσύνης, δοθέντος ότι έως ότου εκδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση, οφείλουν να διατηρούν αντικειμενική θέση στην ενημέρωση των εξελίξεων, άνευ έμμεσων υπαινιγμών τόσο για την προσωπικότητά μου, όσο και των πραγματικών γεγονότων.
Επισημαίνω λοιπόν πως για την πολύ σοβαρή δικαστική περιπέτεια, κακουργηματικού χαρακτήρα ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΟΜΟΦΩΝΑ και μάλιστα αμετάκλητα-, ενώ πολύ πρόσφατα έγινε δεκτό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών το αίτημα περί απόδοσης εις εμέ του περιοριστικού όρου της εγγυοδοσίας.
Μάλιστα στις 02.02.2024 δημοσίευσα άρθρο στην εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» από κοινού με τον πληρεξούσιο Δικηγόρο μου σύμφωνα με το οποίο:
«Με σεβασμό για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου που έχει καταρρακωθεί από τον Απρίλιο του 2021 ως σήμερα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και γνωρίζατε πολύ καλά ότι εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκόμουν σε πολύ άσχημη και για την ακρίβεια δραματική ψυχολογική κατάσταση, λόγω της εμπλοκής μου σε μία πολύ σοβαρή δικαστική περιπέτεια, κακουργηματικού χαρακτήρα –για την οποία σημειωτέον αργότερα ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΟΜΟΦΩΝΑ και μάλιστα αμετάκλητα-, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2022 ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών και η οποία με είχε οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, περιπέτεια η οποία είχε καταστεί ευρέως γνωστή στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, λόγω της καλύψεως της υπόθεσης και της γνωστοποίησης της εμπλοκής μου σε αυτή, κατά κατάφωρη παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς μου και κατά καταπάτηση των ευαίσθητων προσωπικών μου δεδομένων από το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης με αποτέλεσμα την καταρράκωση της δημόσιας εικόνας μου και την επαγγελματική και κοινωνική μου απαξίωση, όπως μπορεί να αποδειχτεί πανεύκολα από μία απλή περιήγηση στο διαδίκτυο δέον να επισημανθεί ότι είναι αν μη τι άλλο εύλογη η αντίδραση του κοινού , καθώς με την μεθοδευμένη παραπληροφόρηση που έχει λάβει χώρα και μάλιστα με μαζικό τρόπο, προσδίδεται η ψευδής εικόνα επί διαφόρων και διαφορετικών θεμάτων δημοσιευμάτων – αναρτήσεων συνεντεύξεων – δηλώσεων – πολιτικών αναρτήσεων και σε συνδυασμό με την επίσης παραπληροφόρηση του κοινού η οποία είναι απόρροια διαρροών και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών καθώς και για τα όσα επιπλέον έχουν δει το φως.
Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας με την θερμή παράκληση να δημοσιευθεί η παρούσα ανακοίνωση – Δελτίο τύπου από όλα τα ΜΜΕ του μοναδικού πληρεξούσιου δικηγόρου μου που τον ευχαριστώ και δημόσια με την παρούσα τον κ. Αλέξιο Χ. Κούγια για την προσωπική και επαγγελματική στήριξη του.
«ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΥΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ
Σήμερα, είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση της εφέσεως ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, με κατηγορούμενο τον γνωστό παρουσιαστή – εκδότη – επιχειρηματία, Μαίνανδρο (Μένιο) Φοουρθιώτη, αλλά η υπόθεσις ανεβλήθη λόγω της αποχής των δικηγόρων Αθηνών.
Σο Δικαστήριο όμως, κατόπιν αδείας του ΔΣΑ και λόγω της αμετάκλητης αθωότητάς του για τις κακουργηματικές πράξεις, τις οποίες αντιμετώπιζε, όταν και παρανόμως κρατήθηκε προσωρινά, αφενός μεν επιβεβαίωσε την αμετάκλητη αθώωσή του, αφετέρου διέταξε την άρση του οιουδήποτε περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί, μεταξύ των οποίων και τη μη εμφάνισή του στην τηλεόραση, τη μη έκδοση από αυτόν εφημερίδος, αλλά και την άμεση απόδοση σε αυτόν της εγγυήσεως, η οποία είχε καταβληθεί, ύψους 30.000 ευρώ.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, ο κος Μαίνανδρος (Μένιος) Φουρθιώτης μπορεί πλέον νομίμως να εμφανίζεται και να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές και είναι ελεύθερος να επανεκδώσει την καθημερινή ή εβδομαδιαία εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», της οποίας η κυκλοφορία είχε απαγορευτεί λόγω των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.»
Προς ανάδειξη και απόδειξη της δόλιας τακτικής καταβαράθρωσης της προσωπικότητάς μου , επισημαίνω ότι δεν έχετε κάνει ούτε μια αναφορά στην αθωωτική περί εμού κρίση ή στην διάταξη απόδοσης της εγγυοδοσίας, γιατί πολύ απλώς δεν ασκείτε το δημοσιογράφικο λειτούργημα ως οφείλετε, ορθά και αντικειμενικά».
Προς ανάδειξη της δόλιας τακτικής καταβαράθρωσης της προσωπικότητάς μου , επισημαίνω ότι δεν έχετε κάνει ούτε μια αναφορά στην αθωωτική περί εμού κρίση ή στην διάταξη απόδοσης της εγγυοδοσίας, γιατί πολύ απλώς δεν ασκείτε το δημοσιογράφικο λειτούργημα ως οφείλετε, ορθά και αντικειμενικά.
Επειδή για τα ως άνω δημοσιεύματα είστε αποκλειστικά υπεύθυνη.
Επειδή η ως άνω συμπεριφορά σας είναι ποινικά κολάσιμη και συνιστά αδικοπραξία που μου δίνει τη δυνατότητα να στραφώ εναντίον σας τόσο με αγωγή, όσο και με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Επειδή παραβιάσατε κατάφωρα τις συναλλακτικές υποχρεώσεις του τύπου, όπως η υποχρέωση σεβασμού της προσωπικότητας και το καθήκον αληθείας.
Επειδή εργαλειοποιήσατε τον τηλεοπτικό σας σταθμό και την ιστοσελίδα στην οποία αναρτώνται οι εκπομπές σας, αναγάγοντάς τα σε μέσο χειραγώγησης και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων εις βάρος μου αντί για μέσο ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.
Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την ως άνω παράνομη, αξιόποινη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά σας.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως:
Α. Μόλις λάβετε γνώση της παρούσας ζητήσετε δημόσια συγγνώμη εντός δέκα (10) ημερών για τον τρόπο που θίξατε την προσωπικότητά μου και καταστρατηγήσατε το τεκμήριο αθωότητος
Β. Προβάλλετε κατά ίσο χρόνο στις εκπομπές του σταθμού σας τις νέες εξελίξεις στην ποινική μου υπόθεση, που τίθενται σαφώς υπέρ της δικαίωσής μου ή με καλέσετε ενώπιον εκπομπής του σταθμού σας προκειμένου από κοινού με τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να τοποθετηθώ δημοσίως επί των ανωτέρω ζητημάτων προς αποκατάσταση της αληθείας.
Γ. Παραλείψετε στο μέλλον κάθε προσβολή της προσωπικότητός μου.
ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα καταθέσω άμεσα εις βάρος σας τόσο μήνυση για τα ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν (αρ. 361, 362, 363 του Ποινικού Κώδικα), όσο και αγωγή για την προσβολή της προσωπικότητάς μου, όπως και ότι θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων αρχών για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε βάρος σας.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνη, στην οποία απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεσή επίδοσής του, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα, 13/02/2024
Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


Με εκτίμηση και Σεβασμό,
Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
President & Ceo
APOKALIPTIKA NEWS M IKE| NEWS

t. +30 210 8042 400
m. +30 6949 222 222
e. fourthiotism@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
e. info@apokaliptikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr

Similar Posts