Ο Ιδιωτικός Ερευνητής Σωκράτης Στρατής αποκαλύπτει έγγραφο φωτιά που ανατρέπει τα πάντα για την υπόθεση της Ρούλα Πισπιρίγκου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο καταξιωμένος ιδιωτικός ερευνητής κ. Σωκράτης Στρατής που τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά φιλοξενώντας τον σε εκατοντάδες εκπομπές μου και που επί σειρά ετών έχει συνδράμει και βοηθήσει σε μεγάλες έρευνες τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές για την ανάδειξη της αλήθειας με μοναδικό γνώμονα το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διακατέχει και μη φοβούμενος να συγκρουστεί με μικρά και μεγάλα συμφέροντα, σήμερα αποκαλύπτει ένα έγγραφο φωτιά που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Αυτό το γνωρίζετε; Με εισαγγελική διάταξη είχε απορριφτεί η μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχαν υποβάλει οι γονείς των τριών κοριτσιών μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού,
Υπάρχει διάταξη από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των γιατρών ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μαλένας. Κατά συνέπεια, απερρίφθη η μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχαν υποβάλει οι γονείς των τριών κοριτσιών μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού.
Αυτό σημαίνει ότι δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας σχετικά με την υπόθεση θανάτου της τρίχρονης Μαλένας το 2019.

Όσον αφορά την μόλις έξι μηνών Ίριδα, τα αίτια θανάτου της έχουν ξεκαθαριστεί.

Ερώτημα προς πάσα κατεύθυνση

1]βάση ποιας έρευνας της εισαγγελίας βγήκε αυτή η ανακοίνωση;
2] Ποιοι γιατροί νοσηλευτές κλπ παράγοντες κλήθηκαν να καταθέσουν ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος θανάτου εξ αμελείας? είναι τα ίδια πρόσωπα που παρέλασαν στην παρούσα δίκη;
3] ποια στοιχεία προέκυψαν και όλοι οι γιατροί νοσοκόμες κλπ εκ των ύστερων θυμηθήκαν και την παραμικρή λεπτομέρεια συμπεριφοράς της μάνας αυτής?
4] άποψη μου είναι ο φάκελος αυτός να ανασυρθεί προς σύγκριση της αληθείας τον τότε και τώρα καταθέσεων τους Το έγγραφο είναι στη διάθεση μου.

Πηγή: facebook.com/sokratis.stratis.9

https://www.instagram.com/meniosfourthiotis_/
https://www.instagram.com/apokaliptikanewsgr

@mainandros

Similar Posts