| | | | | | |

Βροχή καταγγελιών με αιχμή παράνομα κέρδη από κρέμα ομορφιάς με μαϊμού – κακή παραπλανητικό όνομα γνωστής Εταιρείας με έδρα την Ιταλία με ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΡΕΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με το Ψευδώνυμο «Tommy and Cherry»

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης

Βροχή καταγγελιών με αιχμή παράνομα κέρδη από κρέμα ομορφιάς με μαϊμού – κακή παραπλανητικό όνομα γνωστής Εταιρείας με έδρα την Ιταλία με ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΡΕΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με το Ψευδώνυμο «Tommy and Cherry»

Στα δίχτυα απατεώνων που έβγαλαν χρήματα “κλέβοντας” εκατοντάδες γυναίκες που εξαπατήθηκαν και ζητούν παρέμβαση της Εισαγγελίας για έλεγχο των “μαϊμού” προμηθευτών

Το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας δεν έχει σταματήσει τις τελευταίες ώρες να χτυπά και να μιλούν άνθρωποι αγανακτισμένοι που έπεσαν θύματα μιας καλοστημένης κομπίνας με αιχμή την πασίγνωστη κρέμα ομορφιάς.

Η κρέμα δεν ήταν καθόλα νόμιμο για γυναίκες και άντρες που αγόραζαν τεράστιες ποσότητες από την ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής κρέμα που πραγματικά σάρωσε σε επίπεδο πωλήσεων κερδίζοντας γρήγορα τις εντυπώσεις και τις απόλυτα θετικές κριτικές του καταναλωτικού κοινού.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα μεσοδρομίς άλλαξαν και οι άνθρωποι που ανέλαβαν την περαιτέρω προώθηση του προϊόντος οδήγησαν την κατάσταση σε σημεία απαράδεκτα με εξαπάτηση του κοινού και στόχο όχι την ποιότητα αλλά την παραπλάνηση των ανυποψίαστων πελατών που τελευταία διαπίστωσαν πως οι νέοι προμηθευτές έστησαν ένα καλό σχέδιο για να προωθούν μαϊμού κρέμα και να βλέπουν το λογαριασμό τους να φτάνει κυριολεκτικά στο Θεό…

Και επειδή όπως φαίνεται οι ίδιοι δεν έχουν ούτε Θεό, ούτε ιερό ούτε όσιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό συνέχισαν την κομπίνα τους εντελώς ασυνείδητα οδηγώντας όμως το απογοητευμένο καταναλωτικό κοινό σε απόγνωση αφού πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι είχαν εξαπατηθεί από τους αντιπροσώπους της μαϊμού κρέμας…

Πατέρας και γιος τα καλόπαιδα πίσω από το μεγάλο κόλπο της απάτης με την κρέμα της αιώνιας ομορφιάς και περιποίησης που πλέον ως φαίνεται κινδυνεύουν όχι απλά να χάσει την αίγλη που την προσδιόριζε αλλά να καταστρέψουν ένα επιχειρηματικό νόμιμο και με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές προϊόν σε καρικατούρα.

O Κύριος «Θ» πατέρας ο πατριάρχης της κομπίνας που αυτή τη στιγμή τον ψάχνουν όλοι για εξηγήσεις αλλά δεν το βρίσκουν καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό προφανώς διότι θέλει να αποφύγει τα χειρότερα που είναι ζήτημα ωρών να συμβούν με συλλήψεις για παράνομα κέρδη και εξαπάτηση καταναλωτών ενώ πίσω δεν πάει και ο “χαρισματικός” συνέταιρος στην κομπίνα που δεν είναι άλλος από τον ίδιο του το γιο τον «Κ» (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ «ΝΕΚΡΟΙ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΚΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ Β σε 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΩΣ ΟΜΩΦΩΝΑ ΕΝΟΧΟ) και τώρα με το ΝΕΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΡΕΜΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ CARTOUN «Tommy and Cherry» , ΕΙΣΠΡΑΞΑΝΕ 15.000.000€ – 20.000.0000€ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ .

Εξαγριωμένοι οι φανατικοί οπαδοί του προϊόντος που κάποτε αποτελούσε την επιτομή του στυλ και της ομορφιάς και περιποίησης ψάχνουν να βρουν τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από τη διακίνηση της μαϊμού έκδοσης και διοχέτευσης στην αγορά της κρέμας που από σύμβολο ομορφιάς έγινε σύμβολο απατεωνιάς…

Οι καταγγελίες είναι πολλές ….

Πιάστε τους τώρα…

Άμεσα έλεγχος…

Μιλάμε για διακίνηση μαύρου χρήματος…

Έλεγχος στα γραφεία…

Υπάρχει εταιρεία;

Είναι νόμιμη;

Να βγάλουν τα βιβλία παραγγελιών και προμηθειών…

Ο Εισαγγελέας άμεσα να διατάξει ενδελεχή έρευνα για τις πρωτοφανείς και προκλητικές επιχειρηματικές, λέμε τώρα, δραστηριότητες του αχτύπητου διδύμου της απατεωνιάς…

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες θα πρέπει να γίνει και περαιτέρω έλεγχος για διακίνηση υπόπτων ουσιών, πάρτι με πληρωμένα για ερωτικές υπηρεσίες κορίτσια διαφορετικών εθνικοτήτων, εκμετάλλευση αθώων γυναικών που για λίγα χρήματα κάποιες για πολλά κάποιες άλλες δέχονται να πέφτουν θύματα εξευτελισμού για να ικανοποιούν τις αρρωστημένες διαθέσεις των κακομαθημένων επιχειρηματιών.

Ζούνε σα βασιλιάδες κοροϊδεύοντας τον κόσμο και αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Χρέος μας να μεταφέρουμε όλα όσα έφτασαν ως καταγγελίες στην εφημερίδα για την προστασία των καταναλωτών…

Ζητούν όλοι άμεσα να παρέμβει ο Εισαγγελέας, να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για τη διαπίστωση παραβάσεων και βέβαια ίσως και η δίωξη Ναρκωτικών θα πρέπει να κάνει μια σχετική έρευνα μήπως και προλάβει περαιτέρω κακό σε αθώα πλάσματα που ενεπλάκησαν στα πλοκάμια των μαφιόζων της μαϊμού κρέμας…

Θεωρούμε τόσο εγώ όσο και η δημοσιογραφική ομάδα με την οποία συνεργάζομαι, ότι οφείλαμε να θέσουμε υπόψιν σας όλα τα πορίσματα του ρεπορτάζ και περαιτέρω όλη την σχετική αρθρογραφία, δεδομένου ότι θεωρούμε ότι είστε η μόνη αρμόδια αρχή να διερευνήσει την πιθανότητα τέλεσης παραβάσεων σχετικών με νομιμοποίηση εσόδων και φοροδιαφυγή και περαιτέρω θεωρούμε ότι η δραστηριοποίηση ενός ατόμου που φέρεται να οδήγησε σε οικονομική καταστροφή πλήθος επιχειρήσεων με άμεσα θύματα εργαζόμενους, προμηθευτές και το Ελληνικό Δημόσιο και περαιτέρω, συμμετείχε σε εταιρείες με αποδεδειγμένη «παραβατική» εμπορική πρακτική, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου προς αποφυγή ύπαρξης νέων οικονομικών «θυμάτων» και ζημίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης θεωρώντας ότι η δραστηριοποίηση των ως άνω που φέρετονται να οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή πλήθος επιχειρήσεων με άμεσα θύματα εργαζόμενους, προμηθευτές και το Ελληνικό Δημόσιο και περαιτέρω, συμμετείχε σε εταιρείες με αποδεδειγμένη «παραβατική» εμπορική πρακτική, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου προς αποφυγή ύπαρξης νέων οικονομικών «θυμάτων» και ζημίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Εξάλλου, απορίας άξιο είναι πώς ένας άνθρωπος η επιχειρηματική πορεία των εταιρειών του οποίου ήταν άκρως καταστροφική, έχει την οικονομική ευχέρεια να επενδύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε νέα επαγγελματικά σχέδια.

Οφείλουν οι κατά νόμον αρχές, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα νομικά και πραγματικά εργαλεία, να διερευνήσουν την πορεία του χρήματος και να εξετάσουν εάν οι ζημίες των αντισυμβαλλομένων του αντιδίκου είναι αποτέλεσμα παράνομων ενεργειών και εάν τα χρήματα που διατίθενται πλέον προέρχονται από νόμιμη πηγή και έχουν νομίμως φορολογηθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Η ιδιότητα του καθ’ ου ως δημοσιογράφου και εκδότη επιτάσσει την ενημέρωση του κοινού σε περίπτωση υπόνοιας περί παράνομων ενεργειών που περιήλθαν σε γνώση του κατά την διάρκεια της έρευνάς του, συνδράμοντας τις αρχές.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι και στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα από το  2017 τα ως άνω έχουν καταγγείλει επωνύμως και δη στις αρμόδιες αρχές τις συμπεριφορές των ως άνω που ελέγχονται για απάτη εις βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ υπήρχαν και εμπλεκόμενα πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα δεν είχε καταστεί γνωστή, καθώς κινούνταν παράνομα στο εξωτερικό.

Οι ως άνω ελέγχονται και ερευνώνται για σωρεία ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων η απάτη, η φοροδιαφυγή, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ οι καταγγελίες των εργαζομένων των εταιρειών του για απλήρωτες δεδουλευμένες αποδοχές έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου 

Ως δημοσιογράφοι οφείλουμε να θέτουμε υπόψη όλων των αρμοδίων αρχών όλα τα πορίσματα του εκάστοτε ρεπορτάζ και περαιτέρω όλη την σχετική αρθρογραφία, δεδομένου πρέπει όλες οι κατά νόμο αρχές να διερευνήσουν την πιθανότητα τέλεσης παραβάσεων σχετικών με νομιμοποίηση εσόδων και φοροδιαφυγή και περαιτέρω ότι προκύπτει από το εκάστοτε ρεπορτάζ που βλάπτουν το Ελληνικό Δημόσιο και περαιτέρω θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο ελέγχου προς αποφυγή ύπαρξης νέων παραβάσεων και ζημίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Οφείλουν οι κατά νόμον αρχές, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα νομικά και πραγματικά εργαλεία, να διερευνήσουν τις εκάστοτε καταγγελίες αναφορές .

Η ιδιότητα μου ως δημοσιογράφου και εκδότη επιτάσσει την ενημέρωση του κοινού σε περίπτωση υπόνοιας περί παράνομων ενεργειών που περιήλθαν σε γνώση του κατά την διάρκεια της έρευνάς του, συνδράμοντας τις αρχές.

Η ιδιότητα του δημοσιογράφου- ρεπόρτερ, επιτάσσει την ενημέρωση κάθε αρμόδιας αρχής σε περίπτωση υπόνοιας περί παράνομων ενεργειών που περιήλθαν σε γνώση των δημοσιογράφων κατά την διάρκεια της έρευνάς τους , συνδράμοντας τις αρχές. Σύμφωνα με τα άρθρα 5 παρ. 1, 9 παρ. 1, σε συνδυασμό με το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος , που ανάγει σε πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας το σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, απορρέει, ως ιδιαίτερη εκδήλωση του δικαιώματος της προσωπικότητας, το δικαίωμα πληροφοριακής αυτοδιάθεσης, δικαίωμα που είναι ρητά πλέον συνταγματικά κατοχυρωμένο στο άρθρο 9Α. Από τα άρθρα εξάλλου 14 παρ. 1 Σ. (ελευθερία της έκφρασης, δικαίωμα του πληροφορείν) και 5Α (συνταγματικά πλέον κατοχυρωμένο δικαίωμα του πληροφορείσθαι, αναγκαίο για την ενεργοποίηση του δικαιώματος συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας που κατοχυρώνεται στο άρθρο 5 παρ. 1 του Συντάγματος ) απορρέει το δικαίωμα του τύπου να ενημερώνει το κοινό και η αντίστοιχη αξίωση των πολιτών στην πληροφόρηση, δικαιώματα που προστατεύονται εξίσου και από το Σύνταγμα (βλ. διατάξεις των άρθρων 2, 5, 5Α, 9, 9Α, 14, 15, 19).

Επειδή από τα άρθρα 5 παρ. 1, 9 παρ. 1, σε συνδυασμό με το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος, που ανάγει σε πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας το σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, απορρέει, ως ιδιαίτερη εκδήλωση του δικαιώματος της προσωπικότητας, το δικαίωμα πληροφοριακής αυτοδιάθεσης, δικαίωμα που είναι ρητά πλέον συνταγματικά κατοχυρωμένο στο άρθρο 9Α.

Από τα άρθρα εξάλλου 14 παρ. 1 Σ. (ελευθερία της έκφρασης, δικαίωμα του πληροφορείν) και 5Α (συνταγματικά πλέον κατοχυρωμένο δικαίωμα του πληροφορείσθαι, αναγκαίο για την ενεργοποίηση του δικαιώματος συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας που κατοχυρώνεται στο άρθρο 5 παρ. 1 του Συντάγματος) απορρέει το δικαίωμα του τύπου να ενημερώνει το κοινό και η αντίστοιχη αξίωση των πολιτών στην πληροφόρηση, δικαιώματα που προστατεύονται εξίσου και από το Σύνταγμα (βλ. διατάξεις των άρθρων 2, 5, 5Α, 9, 9Α, 14, 15, 19).

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 14 του Συντάγματος καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, ενώ σύμφωνα με την παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου ο τύπος είναι ελεύθερος και η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται. Ο τύπος επιτελεί κοινωνικό λειτούργημα, ασκώντας καθήκοντα τα οποία ο ίδιος επιλέγει, βάσει της αποστολής του, που συνίσταται στην πληροφόρηση και τη σύμπραξη για τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Επειδή από το συνδυασμό των διατάξεων των παρ. 1 και 2 εδ. α του άρθρου 14 του Συντάγματος καθιερώνεται η ελευθεροτυπία και συνακόλουθα η ελεύθερη δημοσιογραφία, η οποία λειτουργεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου (βλ. Γ. Σιαθέα, Ερμηνεία του νέου Ν 2243/1994 περί τύπου, 1996, σελ. 160). Το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας περιλαμβάνει, αφενός μεν το δικαίωμα του τύπου να πληροφορεί το κοινό, που εκδηλώνεται ως ελεύθερη έκφραση στοχασμών, ως αδέσμευτη ειδησεογραφία και ως έντονη άσκηση κριτικής και ελέγχου των δημόσιων προσώπων και πραγμάτων, αφετέρου δε, ενόψει και του άρθρου 5 παρ. 1 του Σ, το δικαίωμα κάθε πολίτη να πληροφορείται, ήτοι να ενημερώνεται τακτικά και ελεύθερα για κάθε πολιτικό ή κοινωνικό ή άλλο θέμα εν γένει που τον ενδιαφέρει (ΣτΕ 3880/2002 ΝοΒ 2003 1987, ΑΠ 788/2000 ΕλλΔικ 42 162, Εφθεσ 1730/2003 Αρμ 2004 1398, ΕφΑθ 9975/1986 ΕλλΔικ 28 299 με σημ. Κρουσταλάκη).

Επειδή σύμφωνα με το Σύνταγμα οφείλουμε δημόσια να ενημερωθούν τις αρχές προκειμένου να λάβουν γνώση των θεμάτων.

Επειδή, σε όλους όσους απευθύνεται διαθέτουν την δυνατότητα εκ του νόμου Επειδή, σε όλους όσους απευθύνεται διαθέτουν την δυνατότητα εκ του νόμου και του Συντάγματος περί εξέτασης όλων των ανωτέρω ζητημάτων σε περίπτωση έγγραφης καταγγελίας.

Επειδή, όσους απευθύνεται τυχνάνουν ανεξάρτητες και μη διοικητικές αρχές και είναι υποχρεωμένες για τον με τον έλεγχο των ως άνω περιστατικών.

Επειδή, ως σήμερα έχει ήδη καθυστέρηση η διερεύνηση των καταγγελιών σε περίπτωση οποιαδήποτε καθυστέρηση θα μπορούσε να προκληθούν βλάβες κατά του δημοσίου συμφέροντος και των καταναλωτών.

Επειδή, σε όλους όσους απευθύνονται οι δημοσιογράφοι διαθέτουν την δυνατότητα εκ του νόμου και του Συντάγματος περί εξέτασης έγγραφης καταγγελίας.

Επειδή, Οι δημοσιογράφοι βάση του λειτουργήματος τους που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο λειτούργημα της δημοσιογραφίας , της έρευνας είναι Πυλώνας της Δημοκρατίας και οφείλουν συνολικά να γνωστοποιούν τις καταγγελίες Σεβόμενοι το δημοσιογραφικό απόρρητο και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες στον κόσμο για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος καθώς η ενημέρωση των πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα και επειδή κλέψει κριθεί ότι είναι επιτακτικού λόγοι για το δημόσιο Συμφέρον και για την ενημέρωση του κοινού.

Επειδή έρχονται και νέες καταγγελίες που θα κατατεθούν στον αξιότιμο κ Προϊστάμενο Πρωτοδικών Αθηνών κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟ προς άμεση διεύρυνση των ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

Επειδή οι δημοσιογράφοι έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν τις αρχές προκειμένου να λάβουν γνώση θεμάτων ειδικώς που άπτονται στο Δημόσιο Συμφέρον.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Ζ Η Τ Ω

Και με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

 Δεδομένων αυτών, θέτω υπόψιν σας όλα τα ως άνω στοιχεία του ρεπορτάζ για τις δικές σας ενέργειες.

Να διερευνηθούν όσα ανωτέρω εξέθεσα.

Να προβείτε σε όλους τους κατά νόμον απαιτούμενους ελέγχους άμεσα με την κοινοποίηση της παρούσας και να με ενημερώσετε για τα πορίσματα του ελέγχου.

Να διαβιβάσετε σε όλες τις κατά νόμον αρμόδιες καθ’ύλην και κατά τόπον αρχές την παρούσα καταγγελία προκειμένου να επιληφθούν άμεσα.

Όπως λάβετε γνώση των ως άνω καταγεγραμμένων περιστατικών για το αποτέλεσμα να προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια όπως προβλέπεται κατά αρμοδιότητα από σε κάθε φορέα που απευθύνεται για την διασφάλιση του Δημόσιου Συμφέροντος σε μια εποχή που η ενημέρωση είναι αγαθό που οφείλουμε να διαθέτουμε στους πολίτες σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους κανόνες δεοντολογίας την απόλυτη διαφάνεια.

Εκτιμώντας ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά δεν εκπροσωπεί την νοοτροπία των Ελλήνων πολιτών και προσβάλλουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο λειτούργημα της δημοσιογραφίας , της έρευνας καθώς είναι Πυλώνας της Δημοκρατίας και οφείλουμε συνολικά να προς με τους πολίτες και να γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα στον κόσμο για την διασφάλιση του δημοσίου Συμφέροντος καθώς η ενημέρωση των πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα και ειδικά σε αυτή την περίοδο εκτάκτου ανάγκης ο έλεγχος αυτών των περιστατικών κρίνεται επιτακτικός για λόγους δημοσίου Συμφέροντος αλλά και για την ενημέρωση του κοινού.

Επειδή η παρούσα ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο 36 του ΚΠΔ όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

Επειδή το παρόν αποστέλλεται και ηλεκτρονικά ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤ΄ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ σύμφωνα με το Νόμο και το άρθρο 36 του ΚΠΔ όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

Και συγκεκριμένα : αναφέρει ρητώς ότι σύμφωνα με το Άρθρο 36 – Κώδικας Ποινικής Δικονομίας – Αυτεπάγγελτη δίωξη Όταν δεν απαιτείται έγκληση ή αίτηση, η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα, ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση ότι διαπράχθηκε αξιόποινη πράξη.

Επειδή το παρόν είναι νόμιμο και αληθές και αφορά τις εισαγγελικές , δικαστικές και αστυνομικές αρχές .

Προς Θεού μην συνδεθεί η ως άνω ιστορία με οποιοδήποτε άλλο θέμα ,ρεπορτάζ η ιστορία έχω γράψει στο blog τις τελευταίες ημέρες…προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

 

 

 

Similar Posts