Γιώργος Πλατρίτης: 4.000 θύματα του ζητούν από το δημόσιο να αποζημιωθούν: «Να σαπίσει στη φυλακή», φωνάζουν ενώ ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Γραφεί ο Μένιος Φουρθιώτης

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ζήσει ο Άρειος Πάγος ότι δεν έχει ζήσει τα τελευταία 40 χρόνια αφού, περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι ετοιμάζουν καθιστική διαμαρτυρία για τον μεγαλοαπατεώνα όλων των εποχών Γιώργο Πλατρίτη. Τα θύματα αναζητούν όχι μόνο να δικαιωθούν αλλά και να αποζημιωθούν από το Ελληνικό Δημόσιο για τα χρήματα που τους απέσπασε ο απατεώνας με τη φυλάκιση των 380 ετών.

Ζητούν την παρέμβαση του Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Δημήτρη Ασπρογέρακα. «Να σαπίσει στη φυλακή» φωνάζον με ενωμένη τη φωνή τους για τον μεγαλοαπατεώνα Γιώργο Πλατρίτη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν δρούσε μόνος του αλλά μαζί με μια γυναίκα (την σύντροφό του) την οποία στην…πιάτσα αποκαλούν «Γυναίκα Αράχνη». Την χρησιμοποιούσε ως «μπροστινή» του για να δρα ανενόχλητος και να εξαπατά τα ανυποψίαστα θύματά του. Οι δυό τους, κατάφεραν να αποκομίσουν εκατομμύρια ευρώ και να τα σκορπούν σε χλιδάτη ζωή και πανάκριβα αυτοκίνητα. Είναι πλέον θέμα ημερών να συλλάβει ο Εισαγγελέας και αυτή τη γυναίκα προκειμένου να περάσει από την πόρτα του Ανακριτή, τον οικονομικό Εισαγγελέα αλλά και το ΣΔΟΕ. Τέλος, να παρέμβουν οι Εισαγγελικές Αρχές σύμφωνα με το άρθρο 37 του ΚΠΔ, καθώς η γυναίκα αυτή συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητη και να «τρώει» από τα κλεμμένα χρήματα…

Η απάτη του αιώνα

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι των δράσεων του. Τι θα έλεγες αν πλήρωνες 5.000 ευρώ για μια Aston Martin την οποία μόλις έσπευδες να παραλάβεις από τις αποθήκες του πρώην ΟΔΔΥ, διαπίστωνες ότι δεν ήταν παρά η απόδειξη της πλάνης του; Αυτή ακριβώς ήταν η βασική «μπίζνα» του Πλατρίτη. Μπίζνα που του απέφερε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, η οποία δεν περιοριζόταν, σαφώς, στα αυτοκίνητα – φαντάσματα.

Εις βάρος του δαιμόνιου αυτού «επιχειρηματία» εκκρεμούν 48 (!) διωκτικά έγγραφα από δικαστικές Αρχές των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
Ο Γιώργος Πλατρίτης συνελήφθη αλλά ουδέποτε πατά το πόδι του στα δικαστήρια όπου εκκρεμούν 48 δίκες ενώ η οικογένεια του συνεχίζει να ζει σε βίλα εκατομμυρίων επι της Ρόδων στην Εκάλη….

γνώριζε αρκετά καλά τι πήγαινε να κάνει. Είχε ψύχραιμη ισορροπία ώστε να τελέσει την πράξη του.

 

 

 

 

 

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

 

Similar Posts