| | | | |

Η άγνωστη σκοτεινή ζωή του επιχειρηματία κλόουν

Η άγνωστη σκοτεινή ζωή του επιχειρηματία κλόουν ….

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης

Η σχέση με παντρεμένο, τα πανάκριβα δώρα, και το… χαρτζιλίκι σε αλλοδαπούς που εκδίδονται με αντάλλαγμα τις σεξουαλικές υπηρεσίες Είναι απίστευτο αλλά πέρα ως πέρα αληθινό.

Ποτέ κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από τη βιτρίνα του επιχειρηματία κλόουν που δραστηριοποιείται έντονα και αποτελεί πρόσωπο της επικαιρότητας εδώ και χρόνια κρύβονται σκοτεινά μυστικά με φόντο απάτες, καταδίκη του ίδιου σε φυλάκιση 8 μηνών για απάτη, πληρωμή για σεξουαλικές υπηρεσίες παντρεμένου με το όνομα Δημήτρης αλλά και συνευρέσεις ερωτικές σε κακόφημο μπαρ της οδού Φυλής…

Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις…

Πάμε να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν.

Πριν περίπου εννιά χρόνια ο επιχειρηματίας έπεσε στην τσιμπίδα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος αφού είχε στήσει ένα περίτεχνο κόλπο να κλέβει χρήματα μέσα από κάρτες χακάροντας ουσιαστικά λογαριασμούς.

Η ψαριά του πολύ πολύ ικανοποιητική αφού ξάφρισε ανυποψίαστους ανθρώπους είτε από το φυσικό του περιβάλλον είτε εκτός αυτού. Δυστυχώς όμως για εκείνον εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και βέβαια ακολούθως μπήκε στη φυλακή όπου και κάθισε για οκτώ μήνες μετά την καταδίκη του.

Πάντως αυτό το μυστικό το έκρυψε καλά, με νύχια και με δόντια προσπάθησε να το σβήσει από το αμαρτωλό του παρελθόν όμως τα “θύματα” του καραδοκούσαν και θέλουν να μάθουν όλοι ποιος είναι στην πραγματικότητα. Τα στόματα ανοίγουν και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Και ακόμη δεν διαβάσατε τίποτα…

Η γνωριμία με τον παντρεμένο Δημήτρη

Ο επιχειρηματίας κλόουν, διότι περί γελωτοποιού πρόκειται είναι γνωστό ότι έχει πάθη.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα, η αναγνώριση, τα ακριβά γούστα και η χλιδάτη ζωή στον καμβά των προτεραιοτήτων του.

Αυτό που βάζει πάνω από όλα είναι οι έντονες σεξουαλικές απολαύσεις για τις οποίες διαθέτει όσα και όσα προκειμένου να έχει αυτό που θέλει όσο και αν του κοστίζει.

Άλλωστε οι καλοστημένες κομπίνες του είναι κερδοφόρες οπότε του φτάνουν για επενδύσεις σε ερωτικούς συντρόφους τους οποίους εξαγοράζει ακόμη και από σκοτεινά μαγαζιά της Φυλής και μάλιστα συνευρίσκεται μαζί τους στις τουαλέτες των υπόγειων μπαρ δίνοντας πάντα χρήματα σε καλογυμνασμένους και βέβαια “ταλαντούχους” εραστές που κατά κανόνα προέρχονται από άλλες χώρες.

Έχει δε μεγαλύτερη προτίμηση λόγω ανατομικών προσόντων σε Άραβες αλλά και οι Πακιστανικής καταγωγής είναι στις προτιμήσεις του…

Πάντα με το χρηματικό αντίτιμο βέβαια που εκείνοι απαιτούν για να βρεθούν σεξουαλικά μαζί του…

Ξεχωριστή ωστόσο θέση στη ζωή του τα τελευταία χρόνια έχει ένας πολύ ωραίος άντρας, ο Δημήτρης.

Ο Δημήτρης που πλέον είναι παντρεμένος αποτελεί τη μεγάλη του αδυναμία.

Βέβαια ο Δημήτρης συνεχίζει και προσφέρει μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες του στον επιχειρηματία έναντι υψηλής αμοιβής. Ο επιχειρηματίας έχει ξοδέψει τα τελευταία χρόνια πολλές χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει να τον έχει στη διάθεσή του.

Η ταρίφα είναι στα 10.000 την φορά όμως διασφαλίζει στον πληρωμένο εραστή του ρούχα, αντικείμενα τεράστιας αξίας που περιλαμβάνουν επίσης δη ένδυσης των μεγαλύτερων οίκων και πανάκριβα ρολόγια ROLEX.

Ο Δημήτρης είναι η καψούρα του άλλωστε και το άρρωστο μυαλό του επινοεί μέχρι σήμερα τρόπους για να μην το χάσει από κοντά του.

Στον ελεύθερο του χρόνο πάλι, μοιράζει τα βράδια σε μπαρ της οδού Φυλής πενηντάρικα και κατοστάρικα σε εκδιδόμενους άντρες.

Θαμώνας ενός εκ των μπαρ που τον βλέπει συχνά εκεί ισχυρίζεται ότι σε ένα βράδυ βρέθηκε σεξουαλικά με τρεις πληρωμένους εργάτες του σεξ, φυσικά στην τουαλέτα…

Κάποιες φορές συνοδεύεται και από πρώην σχέση του, με τον οποίο διατηρούσαν σεξουαλικές επαφές πολύ πριν γίνει γνωστός ο ίδιος.

Μάλιστα η συνύπαρξη τους παλαιότερα είχε εντάσεις, συγκρούσεις, ζήλειες όμως τελικά ισορρόπησαν οι σχέσεις τους και πλέον μοιράζονται σεξουαλικές απολαύσεις μαζί.

Πάντως ο συγκεκριμένος τον βοήθησε πολύ να μπει δυναμικά στην αγορά και να κάνει καλές γνωριμίες, τις οποίες και αξιοποίησε όπως φαίνεται πάρα πολύ καλά…

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προϊόν διήμερής καταγραφής συνεντεύξεων που μιλούν αποκλειστικά στα ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΙΚΑ οι ως άνω πρωταγωνιστές με το όνομα τους και το πρόσωπο που έχουν στην διάθεση τους υλικό πρωτογενές που αφορά την ως άνω ζωή τους , μηνύματα ,βίντεο , φωτογραφίες και εξομολογήσεις τους και «καίνε» τον επιχειρηματία. Φυσικά έχω την άδεια τους αφού αυτοί επικοινωνήσαν μαζί μου  για να δημοσιοποιήσω τα όνομα τους και την ως άνω ιστορία τους , όπως και το προσκομισθέν από τους ίδιους βιντεοληπτικό  ηχητικό και φωτογραφικό υλικό αλλά επιλέγω να μην τα δημοσιεύσω για λόγους ηθικής για να προστατεύσω τόσο τους ιδίους , τις οικογένειές τους και τον επιχειρηματία κλόουν .

Εάν υπάρξει έστω και ένας που θα αμφισβητήσει την ιστορία που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας πάρα πολύ ευχαρίστως θα προσκομίσω το υλικό δηλαδή τους συνεντεύξεις  και όσα όλα αναφέρθηκαν παραπάνω στην δημοσιότητά και στις αρμόδιες αρχές

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα πιείτε ένα Espresso και να διαβάσετε την ιστορία αυτή με λεπτομέρειες για να ξέρετε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για την βρώμικη ζωή του επιχειρηματία κλόουν , γελωτοποιού .

Προς Θεού μην συνδεθεί η ως άνω ιστορία με οποιοδήποτε άλλο θέμα ,ρεπορτάζ η ιστορία έχω γράψει στο blog τις τελευταίες ημέρες…προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

 

 

Similar Posts