ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗΣ Ο «ΨΕΥΤΟΜΟΔΙΣΤΡΟΣ» ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ 7.000 ΜΩΡΑ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ

Να αφήσει τα κόκαλα του στη φυλακή ο «κοκάκιας» – ήταν έτοιμος να σκοτώσει χιλιάδες παιδιά με κοκαϊνη

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο αυτοαποκαλούμενος σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Μητροβγένης,σύμφωνα με δημοσιεύματα μαζί με τους «βοηθούς» του, έναν φωτογράφο και έναν πιλότο, είχαν… ενώσει τις δυνάμεις τους «γεμίζοντας» κοκαΐνη την υψηλή κοινωνία των Αθηνών. Θα σκόρπιζαν στην ουσία τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους. Νέες πληροφορίες καταφτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία για τη δράση του ράφτη.

Σύμφωνα με αυτές 7.000 μωρά θα έχαναν τη ζωή τους εξαιτίας της εγκληματικής δράσης του μόδιστρου αφού θα σκορπύσε την κοκαϊνη στις πιάστες έναντι υπέρογκου ποσού.

Σε βάρος του νεαρού σχεδιαστή και πρώην μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλαο Στεφανάτο, για το αδίκημα της αγοράς, κατοχής και πώλησης κοκαΐνης, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στην Ανθούσα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά γραμμάρια λευκής σκόνης.Ο φωτογράφος, Αλβανικής καταγωγής, έχει προφυλακιστεί επίσης, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 8.000€.

Συγκεκριμένα οι αρχές βρήκαν:

Ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -795,1- γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, -30,9- γραμμάρια ουσίας, η χημική σύσταση της οποίας διερευνάται, -3- πιστόλια, μετά των γεμιστήρων, εκ των οποίων το ένα ήταν κλεμμένο, -784- φυσίγγια, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,

-4- ζυγαριές ακριβείας,

-9- κινητά,

το χρηματικό ποσό των -8.570- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Επειδή γνωρίζουμε ότι η Δικαιοσύνη κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της να μην πέσει στα…μαλακά ο ράφτης καθώς η διακίνηση ναρκωτικών μόνο τον θάνατο φέρνουν καθώς γνώριζε αρκετά καλά τι πήγαινε να κάνει. Είχε ψύχραιμη ισορροπία ώστε να τελέσει την πράξη του.

 

 

 

 

 

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

Similar Posts