| | | | | | | |

Και τώρα οι δυο μας, Just the two of us…… Μη στείλεις τους μπράβους για να με σκοτώσουν θα έρθω το βράδυ ο ίδιος να σε δω… Άσε τους χορούς, τα τραγούδια, τα πανηγύρια, τα λαμέ τα ρούχα σου, τα γκλιντερ και φέρε τις βαλίτσες με τα χρήματα που έχεις κλέψει πίσω… Ξέρω ότι ξέρεις και ξέρεις ότι ξέρω… Σε ανέχομαι πολλά χρόνια τώρα

Και τώρα οι δυο μας, Just the two of us…… Μη στείλεις τους μπράβους για να με σκοτώσουν θα έρθω το βράδυ ο ίδιος να σε δω… Άσε τους χορούς, τα τραγούδια, τα πανηγύρια, τα λαμέ τα ρούχα σου, τα γκλιντερ και φέρε τις βαλίτσες με τα χρήματα που έχεις κλέψει πίσω… Ξέρω ότι ξέρεις και ξέρεις ότι ξέρω… Σε ανέχομαι πολλά χρόνια τώρα

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης

e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

Σε γνώρισα όταν είχες πιάσει πάτο και διαπιστωμένα έφαγες από την καλοστημένη σου κομπίνα με τη γνωστή εταιρεία που έστησες και μετά κατέρρευσε.

Με μια επισήμανση βέβαια… Τσέπωσες 22 εκατομμύρια ευρώ…

Και κατάφερες να ξεφύγεις από την τσιμπίδα των Αρχών και δε μπήκες φυλακή…

Το έπαιζες θύμα παντού ότι εσύ ο αυτοδημιούργητος έστησες κολοσσό και καταστράφηκε το οικοδόμημα σου.

Στις σακούλες βέβαια είχες φροντίσει να βάλεις εκατομμύρια ευρώ που έκλεψε σε όλο το διάστημα δραστηριοποίησης σου και φυσικά ήταν αποτέλεσμα οφειλών σου στο Δημόσιο.

Θυμάσαι βέβαια ότι ικέτευες να σε βγάλω σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού του οποίου είχα τη γενική Διεύθυνση για να σε στηρίξω ανθρώπινα λέγοντας μου ότι όλοι σου γύρισαν την πλάτη και ότι είσαι σε απόγνωση και ότι φοβάσαι ότι θα σε πάνε φυλακή.

Σου έδωσα την ευκαιρία να κάνεις νέα δουλειά γιατί ήθελες να μην καταστραφείς. Βέβαια ήξερες πολύ καλά να παίζεις το ρόλο του θύματος.

Τσέπωσες 5 εκατομμύρια ευρώ από μένα και δε σου ήταν αρκετά οπότε δάγκωσες και την τσέπη ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού και τσέπωσες άλλα 10 εκατομμύρια.

Έστησες νέα απάτη με κινητά βλέπεις είσαι και της οικονομικής δραστηριοποίησης και παίρνεις και τα ρίσκα σου.

Βεβαίως και τα παίρνεις.

Εκτός από το επιχειρηματικό όμως ρίσκο ξέρεις εσύ παλιά σου τέχνη κόσκινο τσέπωσες εξαπατώντας για άλλη μια φορά κόσμο ανυποψίαστο και οι σακούλες γέμισαν πάλι με το γνωστό τρόπο που ξέρεις εσύ ειδικά πολύ καλά.

Ξαφνικά άρχισες να σηκώνεις κεφάλι. Πήρες τα πάνω σου.

Έτσι είναι όταν έχεις ξεζουμίσει και κατακλέψει τους πάντες. Εμένα, καναλάρχη και βέβαια το Δημόσιο. Και κυκλοφορείς ρε φίλε ακόμη έξω.

Συλλαμβάνεται κόσμος για οφειλές τύπου 40 και 50 ευρώ και πηγαίνουν αυτόφωρο, δεσμεύονται λογαριασμοί για οφειλές στο Δημόσιο τύπου 50 η 100 ευρώ, συλλαμβάνονται γιαγιάδες που πουλούν τιρλικια στο δρόμο για να βγάλουν ένα μεροκάματο και στο τέλος άνθρωποι χάνουν ακόμη και τη ζωή τους από το μαράζι τους για μια οφειλή που δε μπορούν να ξεχρεώσουν και από ντροπή απέναντι στον εαυτό τους.

Εσένα απορώ πως σε αφήνουν να κυκλοφορείς φίλε ελεύθερο, δηλαδή πρέπει να το πας πολύ καλά θα έχεις και άλλα ταλέντα από ότι μου λένε και μάλιστα με υλικό που θα δημοσιεύσω οπτικό υλικό και βίντεο με εσένα και τις ηρωικές σου στιγμές. Βρωμιά και δυσωδία ρε φίλε και η φρικτή φανταχτερή ζωή σου και εσύ ο ίδιος να ξέρεις.

Κοίτα απόψε που θα έρθω να σε δω βάλε αυτά τα ωραία ρούχα τα λαμέ που βάζεις το βράδυ που κανείς πιάτσα στην Αχαρνών μη βάλεις πάλι φανταχτερό κοστούμι.

Just the two of us, απόψε εσύ και εγώ.

Άσε τους μπράβους που έχεις ετοιμάσει και τους στέλνεις έτσι με απειλές για να με τελειώσουν.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, εσύ τα είπες, εσύ με εκβιασες εσύ τα λες στα μηνύματα τα γραπτά και τα ηχητικά και στις βιντεοσυνομιλιες που έχω φυσικά κρατήσει ως αποδεικτικό υλικό για να σε συλλάβουν και να πας σε ρόλο κεντρικιάς η κεντρικού διάλεξε εσύ τι θες στο κελί σου εκεί που σου πρέπει δηλαδή.

Πάρε και βαλίτσα με ρούχα μη ξεχάσεις τα εσώρουχα τα σέξι που φοράς θα σου χρειαστούν. Πριν πας φέρε πίσω τα χρήματα που χρωστάς γιατί θα σε κάνω κλαρίνο απόψε.

Σε βλέπω να τραγουδάς το δευτε τελευταίον ασπασμό…

Η μάνα σου η ίδια δε θέλει να σε βλέπει, απατεώνα σε αποκαλεί… το υλικό το έχω στα χέρια μου και θα βγει να το ξέρεις.

Ο οικονομικός Εισαγγελέας Κ. Χαραλάμπος Βουρλιώτης ελπίζω ότι επιτέλους θα παρέμβει και θα πληρώσεις το αντίτιμο της αλαζονείας σου.

Εκεί να σε δω το τραγούδι που θα επιλέξεις να πεις.

Πάρε μαζί και τη φιλενάδα σου, την κολλητή σου πες της έρχονται μαντάτα και για εκείνη άσχημα για τα χρήματα που έπαιρνε όταν παρουσίαζε εκπομπή στο κανάλι του οποίου τη διεύθυνση είχα εγώ και ικέτευε να παίρνει τον παχυλό της μισθό σε μαύρα…

Φυσικά το ξέρεις και εσύ και εκείνη ότι έχω για όλα όσα γράφω αποδείξεις μηνύματα έγγραφα συνομιλίες οπτικό υλικό που θα το βγάλω στον αέρα άμεσα.

Δε με τρομάζουν οι μπράβοι που έβαλες όπως λες να με σκοτώσουν να ξέρεις το υλικό της συνομιλίας είναι ήδη στα χέρια του δικηγόρου μου οπότε να έχεις να περιμένεις και άλλη κατηγορία κατά τη σύλληψη σου εκτός από το μεγάλο κόλπο που έστησες όλα αυτά τα χρόνια κλέβοντας απειλήσει και τη ζωή μου.

Και τώρα οι δυο μας… Just the two of us.

Διάλεξες μόνος σου τη μοίρα σου.

Θα πληρώσεις το αντίτιμο.

Άντε και καλή τύχη στη φυλακή που σε περιμένει πώς και πώς να ξέρεις… Φοροδιαφυγή, μαύρα χρήματα, εξαπάτηση Δημοσίου, εξαπάτηση ιδιωτών, απειλή ανθρώπινης ζωής…

Έχει από όλα ο μπαξές… Ήρθε η ώρα σου… Και τώρα οι δυο μας, Just the two of us…

Η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ ΜΕ 1€

Μαίνανδρος (Μένιος) – Γεώργιος Φουρθιώτης
e. tvapokaliptikagr@gmail.com
e. menios@apokalitpikanews.gr
w. www.apokaliptikanews.gr
i. https://www.instagram.com/fourthiotismenios/

 

 

Similar Posts