Η Ελλάδα πρέπει να είναι υπερήφανη για τον Μιλτιάδη Μπεράτη που ήρθε 3ος Παγκόσμιος πρωταθλητής Καλλισθενικής

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι υπερήφανη για τον Μιλτιάδη Μπεράτη που ήρθε 3ος Παγκόσμιος πρωταθλητής Καλλισθενικής

3η θέση για τον Θεσπρωτό αθλητή Μιλτιάδη Μπεράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής.

Με εξαιρετική απόδοση και εντυπωσιακές επιδόσεις, ο Έλληνας αθλητής από την Ηγουμενίτσα, Μιλτιάδης Μπεράτης κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλισθενικής γυμναστικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρίγας στη Λετονία.

Ο Μπεράτης εντυπωσίασε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, αφήνοντας το σημάδι του στον διαγωνισμό.

Με εξαιρετική αρμονία ανάμεσα στην τεχνική του και την αθλητική του απόδοση, κατάφερε να κερδίσει τη θαυμαστή αναγνώριση των κριτών.
Την πρώτη θέση στο βάθρο κατέκτησε ένας αθλητής από την Ουρουγουάη, ενώ η δεύτερη θέση ανήκε σε έναν αθλητή από την Κροατία.
Η αμείωτη προσπάθεια και η αφοσίωση του Μιλτιάδη στην προετοιμασία του φάνηκαν καθαρά στην εξαιρετική του εμφάνιση στον διαγωνισμό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μιλτιάδη Μπεράτη για την κατάκτηση της 3ης θέση και την προβολή που προσέφερε στη χώρα μας σε αυτό το διεθνές αθλητικό γεγονός.

Μια τιμητική διάκριση για τα Ελληνικά χρώματα, σημειώθηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλισθενικής Γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Αμοπερνταμ της Ολλανδίας.
Συγκεκριμένα, ο συντοπίτης Μιλτιάδης Μπεράτης, κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο

Ο 18χρονος σάρωσε τις σκηνές στης Καλλισθενικής μέσα σε μόλις 6 μήνες.
Πως έγινε αυτό;
Η πρώτη φορά που αγωνίστηκα ήταν τον Φεβρουάριο στο πανευρωπαϊκό στο Άμστερνταμ.
Αυτό που συνέβη εκεί πραγματικά δεν θα το περίμενα ποτέ.
Πέρα από όλες τις πιθανότητες


μας εξέπληξε όλους και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση. Εκεί κάτι άλλαξε στο μυαλό μου, κατάλαβα τι είναι ικανός να κάνω. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν μερικούς μήνες μακρυά και αυτός δεν έχασε ούτε μια μέρα. 5 μήνες μετά βγήκα 2ος και εξασφάλισα την θέση μου στο παγκόσμιο τέλος Αυγούστου είχα της ευκαιρία να κάνω κάτι μεγάλο οπότε δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο. Στο μήνα που ακολούθησε έκανε προπονήσεις 7/7 ενώ όλοι οι άλλοι ήταν στην παραλία.
Δεν ήταν και το ποιο εύκολο να είσαι σε μια άδεια πόλη μόνος τον μήνα Αύγουστο αλλά ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Πέταξε στην ρήγα λοιπών αγωνίστηκε μαζί με τους τιτάνες και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Κατέκτησα την 3η θέση στο παγκόσμιο το συναίσθημα ήτανε απλά απερίγραπτο. Μη ζητάτε την επιβεβαίωση των άλλων για τους στόχους σας.

Είναι μονάχα στο χέρι σας.

Συγχαρητήρια Μίλτο. Η Ελλάδα πρέπει να είναι υπερήφανη

https://www.instagram.com/meniosfourthiotis_/
https://www.instagram.com/apokaliptikanewsgr

 

Similar Posts