| | | |

Σε μια συνέντευξη και κατάθεση ψυχής μίλησε στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ο ιδιοκτήτης κατά 100% και νόμιμος Εκπρόσωπος κ . ΣΚΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε μια συνέντευξη και κατάθεση ψυχής μίλησε στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ο ιδιοκτήτης κατά 100% και νόμιμος Εκπρόσωπος κ . ΣΚΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ της εταιρείας ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με διακριτικό τίτλο ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ANGELO SKLIAS θέλοντας να διαφημίσει μέσω το apokaliptikanews.gr και στα blog Kostas minaretzis & Evi’s Vatidou & Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου και ΒΑΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ αλλά και του ιδιοκτήτη και εκδότη αυτής κ Μενιου Φουρθιωτη καθώς και στο φύλλο της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ που θα κυκλοφορήσει στις 17/3/2024 την επιχείρηση του η οποία αν και είναι λίγο ιδιαίτερη ….

Είναι μέσα στη ζωή γιατί στη ΖΩΗ υπάρχει και ΖΩΗ και θάνατος.


Υπηρεσίες

Επιθυμώντας να σας προσφέρει τις καλύτερες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες της
με γνώμονα πάντα τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, η οικογένεια Σκλία, που ήδη μετρά τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο, βρίσκεται κοντά σας με τα καινούργια γραφεία της στις περιοχές της Κηφισιάς και του Φαλήρου, στη διάθεσή σας να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Γραφείο Βορείων Προαστίων

Το γραφείο της Κηφισιάς καλύπτει τις ανάγκες όλου του βόρειου και κεντρικού τομέα των Αθηνών 24 ώρες, σε ένα χώρο υψηλού επιπέδου σε κομβικό σημείο.

Λεωφόρος Κηφισίας 201 Μαρούσι
210 80 88 000

Γραφείο Νοτίων Προαστίων

Το γραφείο του Παλαιού Φαλήρου καλύπτει τις ανάγκες όλου του νότιου και κεντρικού τομέα των Αθηνών 24 ώρες, σε ένα χώρο υψηλού επιπέδου σε κομβικό σημείο.

Λεωφόρος Αμφιθέας 118 17562 Π. Φάληρο
210 98 10 110

 

Similar Posts