| | | | | | | | | | |

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά.

Σε αυτό το υποκείμενο που δεν έχει βάλει μυαλό από την προηγούμενη τραυματική εμπειρία, την οποία είχε με μένα, όταν πριν από χρόνια τόλμησε να επιδείξει απέναντί μου αντίστοιχη συμπεριφορά, θέλω να του πω ότι τα δικά μου παιδιά δεν είναι παιδιά εγκαταλελειμμένα σ’ ένα ορφανοτροφείο ή σε μια δομή, αλλά είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα μιας ανώμαλης ερωτικής πράξεως στο σημείο του σώματος που οι άνθρωποι αφοδεύουν τα περιττώματα και από το οποίο σημείο αυτής της ερωτικής επαφής εμφανίστηκε στην κοινωνία η κατάρα του AIDS.

Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου.

Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις.

ΥΓ. Τα δύο παιδιά μου είναι δύο ταπεινά παιδιά που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά έρωτος και αγάπης όλης της ελληνικής κοινωνίας που έχει φέρει στη ζωή παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, και ο μεν γιος μου Χρίστος στα 22 του χρόνια είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, η δε κόρη μου Μάιρα στα 19 της χρόνια είναι πρωτοετής φοιτήτρια της ίδιας επιστήμης.

Αθήνα, 16.2.2024
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: Δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω ποτέ τον Μητσοτάκη, συγχαρητήρια στον Πολάκη
Ομόφυλα ζευγάρια

   

Στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον γάμο αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας

«Ψηφίστηκε ένας νόμος που η κοινωνία δεν ήθελε ποτέ να γίνει», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον γάμο. Παράλληλα ο κ. Αλέξης Κούγιας σε σύνδεσή του με την εκπομπή «Το Πρωινό» ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στη διάρκεια της τοποθέτησής του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, ο γνωστός ποινικολόγος ήρθε σε κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος επιχειρούσε να του θέσει κάποιες ερωτήσεις αποκαλώντας τον «κοκοβιό» αλλά και «ανόητο».

Αλέξης Κούγιας για ισότητα στον γάμο: “Η ψήφιση αυτού του νόμου δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στη δημοκρατία”
«Σε αυτή την περίπτωση έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο από τη φυσιολογική εξέλιξη που προηγείται της ψήφισης ενός νόμου. Η ψήφιση ενός νόμου είναι αναγκαιότητα όταν η κοινωνία έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής, ο οποίος πλειοψηφικά πρέπει να γίνει νόμος. Εδώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Όλες οι δημοσκοπήσεις που έγιναν πριν από την ψήφιση του νόμου και παρά τον αβανταδόρικο τρόπο με τον οποίο όλα τα ΜΜΕ χωρίς καμία υποδομή επιστημονική επιχειρημάτων υποστήριζαν την ψήφιση αυτού του νόμου, αναγκάστηκαν οι βουλευτές, ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή της κομματικής πειθαρχίας, να ψηφίσουν έναν νόμο που η κοινωνία δεν ήθελε ποτέ να γίνει», σχολίασε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Η ψήφιση αυτού του νόμου δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στη δημοκρατία. Θα είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου ο κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό, η πλειοψηφία -που κυριαρχεί στη δημοκρατία- θέλει κάτι διαφορετικό, και όμως η Βουλή, και μάλιστα με αρνητικά φωτεινά παραδείγματα ανθρώπους που αποδείχτηκαν ως οι απόλυτοι υποκριτές στην πολιτικής τους διαδρομή με κορυφαίο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μόλις τον δω προσωπικά με πολύ έντονο ύφος, το Κουγέικο ύφος όπως συνηθίζουν να λένε, θα του ζητήσω τον λόγο γιατί με παραπλάνησε», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Τι απαντά ο Αλέξης Κούγιας στη δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τα παιδιά του: “Ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι”

«Αυτά που είπε ο κ. Κασσελάκης είναι όλα προσβλητικά για τον ελληνικό λαό», συνέχισε ο ίδιος, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτά γιατί το λέει αυτό και τον ίδιο να του ζητεί να τον αφήσει να ολοκληρώσει και να τον ρωτά «Γιατί πρέπει να πετάγεστε σαν τον κοκοβιό;». «Είμαι μικρό ψάρι εγώ, τι να κάνω, εσείς είστε μεγάλο ψάρι», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Αλέξη Κούγια να συνεχίζει την τοποθέτησή του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ήρθε αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική οικογένεια να προτρέψει την ελληνική οικογένεια αν τελικώς ένα μέλος της είναι ομοφυλόφιλο, να τον αγκαλιάσει. Ποιος του είπε ότι η ελληνική οικογένεια, διαχρονικά, όλους αυτούς τους ομοφυλόφιλους που έχουν κατακτήσει ξεχωριστές θέσεις στη ζωή μας, δεν τους έχει αγκαλιάσει; Ρώτησε κανείς τον Καπουτζίδη αν τον έχει αγκαλιάσει η οικογένειά του; Τον λάτρευε. Ρώτησε κανείς τον Μπιμπίλα;».

Σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Λιάγκας επιχείρησε να πει πως «ο κ. Μπιμπίλας χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός», με τον Αλέξη Κούγια να ανταπαντά εμφανώς εκνευρισμένος και να επιχειρεί να φύγει: «Μην πετάγεσαι! Άντε γεια, καλημέρα, παιδιά. Χάρηκα πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ακούστε κάτι, μη με διακόψετε ξανά ποτέ. Σταματήστε να μιλήσω».

«Χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός. Δεν καταστρέφω την εκπομπή, κάνω ερωτήσεις. Λέτε ότι δεν απέκλεισε κανένας τον Μπιμπίλα. Ο ίδιος χθες το βράδυ είπε στη Βουλή ότι έκλαιγε μικρός», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Αλέξη Κούγια να λέει: «Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι. Καλά έκανε. Γιατί με διακόπτεις; Να το κρατήσεις για μετά, είσαι μικρόνους; Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα; Για ποιον λόγο καταστρέφεις την εκπομπή; Τι νομίζεις ότι κερδίζεις; Εάν έχεις δυνατότητα, κράτησε σημειώσεις, αλλιώς είσαι ακατάλληλος για την εκπομπή σου. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας επιβάλλουν να περιμένεις. Δεν κάνουμε διάλογο».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του και λίγο πριν από το κλείσιμο της σύνδεσης ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πληρώσει το νομοσχέδιο πολύ ακριβά στις ευρωεκλογές. Εγώ, ξέρετε, έχω αριστερές καταβολές. Το μόνο κόμμα που είχε ξεκάθαρες γραμμές ήταν το ΚΚΕ. Όλοι οι άλλοι τα μπέρδεψαν. Εγώ είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον κ. Μητσοτάκη. Αν μπορούσα να αφήσω σήμερα τη δουλειά μου, θα έκανα ένα κόμμα, ειλικρινά σας το λέω. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω ποτέ τον κ. Μητσοτάκη. Και όπως, επίσης, είμαι εντελώς απογοητευμένος από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Κατεξευτέλισε την εκτίμησή μου γι’ αυτόν. Είναι ντροπή αυτό που έκανε για την ελληνική κοινωνία. Και από την άλλη μεριά, συγχαρητήρια στον Πολάκη, με τον οποίο έχω τεράστιες διαφορές. Μπράβο στον Πολάκη. Ο κ. Πολάκης έχει αδικήσει τον εαυτό του».

Similar Posts