| | | | | | | | | | | |

Διαβάστε αύριο Κυριακή 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 την ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα Αποκαλυπτικά που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ με πλούσιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί αύριο την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 όπως και κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου ΜΟΝΟ ΜΕ 1€ από το πρακτορείο διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ ΑΕ.

Επίσης η εταιρεία Αποκαλυπτικά NEWS ιδιοκτήτρια εταιρεία της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει ότι από αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 όπως και κάθε Κυριακή η  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ θα κυκλοφορεί και στην ΑΜΕΡΙΚΗ στον ΚΑΝΑΔΑ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ καθώς και ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ για να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που αφορούν την χώρα μας.

Στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ αρθρογραφούν μεταξύ άλλων:

Η κ. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου (χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας)

Η κ. Εύη Βατίδου

Ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ως εκδότης και ιδιοκτήτης κατά 100% της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και το ειδησεογραφικού portal apokaliptikanews.gr

Και εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί από την εταιρία μας η προσθήκη ως αρθρογράφου της ποιο ωραίας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ που με  την «μπλε» ματιά της αλλά και το λόγο της θα γράφει για όλους και για όλα και θα κρίνει την εξουσία ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

Σίσσυ Μηναδάκη.

Μετά τη πολυετή παραμονή της στη φυλακή-κάθειρξη 17 χρόνια- για υπόθεση 2 τόνων κοκαΐνης με τον σύντροφό της …σήμερα συνεργάζεται και πάλι με το «OPEN» την Αννίτα Πάνια και τον  Βρυώνη!

 

Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Εξαπατήθηκα από την Νατάσα Ντάγιου και το κέντρο αισθητικής της.

Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας.

Σε μια καταγγελία-κόλαφο κατά του κέντρου αισθητικής Cosmedical Clinic Greece προχώρησε η Μ.Λ., η οποία, όπως αναφέρει, εξαπατήθηκε τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της από το Ινστιτούτο.

 

«Σαρώνει» η Εφορία τους influencers

Στο μικροσκόπιο Instagram, Facebook και TikTok για ενδείξεις χλιδάτης ζωής που δεν αρμόζουν σε αυτά που δηλώνουν

 

Ο βίος και η πολιτεία της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Ξέσπασε… «πόλεμος» για την μοιρασιά της περιουσίας.

 

Σάλος από την διαδικτυακή σχέση του Μητσοτάκη με τον Κοψιάλη!

Μόλις 380 άτομα ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον instagram και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο γνωστός ινφλουένσερ

 

Την Δευτέρα 25/3 στο εδώλιο για κακούργημα ο Φίλιππος Βρυώνης; Το Colpo Grosso για το «δάγκωμα» των 64.500.000 ευρώ στην εταιρεία Affichage και η τεράστια απάτη που κατηγορείται, πριν 12 χρόνια και δεν έχει εκδικαστεί ακόμη ούτε σε πρώτο βαθμό.

 

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτά είναι τα δύο αστακοκάραβά του στη Μασαχουσέτη – Η εταιρεία, τα έγγραφα και οι αντιδράσεις.

 

Κατάρρευση της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές. Στο 17% τα τρία δεξιά κοινοβουλευτικά κόμματα.

 

Κυρ. Μητσοτάκης: Με τη νέα αύξηση ο κατώτατος μισθός θα φτάσει πάνω από 800 ευρώ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το bullying στα σχολεία ενώ μίλησε και για πρόληψη και για καταστολή.

 

Μητρόπολη Θεσσαλονίκης:

Σε αργία ο ιερέας που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 1,3 εκατ. ευρώ από πολίτες.

 

Ραχήλ Μάκρη:

Ανάπτυξη στα οικονομικά συντρίμμια του νεοναζισμού

 

Κυριάκος Παπαχρόνης:

Ο «Δράκος της Δράμας» 42 χρόνια μετά τα άγρια εγκλήματά του, ζει απομονωμένος με την γυναίκα του.

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης, που με την εγκληματική του δράση πάγωσε το πανελλήνιο πριν 42 χρόνια, έμεινε στην ιστορία ως ο διαβόητος «Δράκος της Δράμας».

 

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου:

Η Δήμητρα Λιάνη της απαντά με το βιβλίο. «Η Οργή του Ανδρέα!», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη.

 

Το «ιδιωτικό» ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη

 

Κύπρος: Νέο βίντεο από το μοναστήρι των σκανδάλων – Μοναχοί χτυπούν με ζώνη γυναίκα

Ουρλιαχτά, φωνές, κλωτσιές και χτυπήματα με ζώνη

 

 

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ο Ιδιοκτήτης , εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών , θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

Αποκαλυπτικά!  κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr   , πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Γιατί … απλά Αποκαλυπτικά ….γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .! Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 17 Μαρτίου ΜΟΝΟ με 1€ ΕΥΡΩ γιατί … για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Μένιου Φουρθιώτη.
Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

  1. e.tvapokaliptikagr@gmail.com
    Apokalyptika-29x32ek_17-03-2024_OK_FLATw.apokaliptikanews.gr

Similar Posts